Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ja ja

Albo ludzie klamia albo swiat zwariowal zdrady -/

Polecane posty

Gość ja ja ja

Czy to możliwe ze wszyscy "zdradzają" cholera czytam te wszystkie wątki i się załamałam :-/ Juz nawet sobie nie wierze skoro wszyscy zdradzają to może i ja kiedyś gdzieś z kimś :-( Niby szczęśliwe pary a tu proszę zdrada jedna za druga.Ciekawe czego nam brakuje ze zdradzamy?????

Gość Normalny chlopak
Za duza chcice czlowiek ma zeby odmowic:D zycie jest za krotkie ..

Gość ja ja ja
Nawet jak wiesz ze ranisz kogoś kogo kochasz???????/

Gość Nie myslisz o tym w tym
momencie bo to sie dzieje pod wplywem chwili..

Gość zdzirka orencz
prawda jest okrutna, bo swiat jest okruty. predzej czy pozniej wszyscy okazujemy sie swiniami, takie jest zycie, to tylko kwestia tego, kto pierwszy. ten kto sadzi inaczej i wierzy w inny bieg zdarzen - jest naiwny i i tak dostanie od losu po dupie (ew. jest tym szczesciarzem (jednym na milion)).

Gość ja ja ja
Mogę się zgodzić ze "pod wpływem chwili" może się zdarzyć każdemu ale większość zdradza miesiącami,latami i wiele razy z inna partnerka/partnerem

Gość ja ja ja
Zastanawiam się czy za ileś tam lat nie będzie to normalne: kochanie dzisiejsza noc spędzę z panem panią X ----- Baw się dobrze kochanie Szlag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ja mialem tylko
Przypadek w ktorym dopuscilem sie tego pod wplywem chwili ale nie bylem w mojej naprawde zakochany tylko zauroczony ..tak mysle. A gdybym ja naprawde kochal to niewiem jak to by sie potoczylo:)

Gość czy ja to wierny facet
a jesli nie sypiam z zoną od 8 lat, a w tym czasie sypiam tylko z moja ukochaną to to juz chyba nie jest zdrada, prawda bo jestem wierny tej która kocham

Gość ja ja ja
czy ja to wierny facet---> dlaczego nie rozstaniesz się z zona skoro jej nie kochasz?? myślisz ze jej nie ranisz??/ raz dwa trzy foch----> a jakby Cie zdradził/zdradziła partner/partnerka która kochasz tez byś tak to tłumaczył/tłumaczyła???

Gość Makie
czy ja to wierny facet .właśnie dlaczego się nie rozwiedziesz a ranisz i żonę i kochankę

Gość ja ja ja
Ciekawe ile osób na tym forum zdradziło macie na tyle odwagi żeby się tu przyznać???? do tego podać powód dla którego to zrobiliście???

Gość CHlopaczynnnnna
Ja zdradzilem przyznaje sie bez bicia. Powodem byl dlugi okres nie widzenia sie z partnerka i ponetna dupa napotkanej laski:P

Gość ja ja ja
Nikt więcej nie zdradził??? to chyba nie jest tak źle z tymi zdradami ;-)