Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnazaaa

co byscie zrobily na moim miejscu??

Polecane posty

Gość bnazaaa

pracuje w urzedzie pracy od niedawna osoby ktore posiadja zasilek musza sie stawiac w posrednictwie pracy li dzwonie do ejdnego ktory napisal na usprawiedliwieniu ze nie stawil sie bo przeoczyl termin to ja dzwonei a on do mnei z morda ze co top ma byc ja dzwonie i on zaraz ma przyjsc jak on wcale w Chojnicach nei ejst to pytam czy zglosil wyjazd a on ze za granice nie wyjechal wiec bez przesady i pasuje mu w przyszlym tygodniu, wiesz pewnie plany mu pokrzyzowalam i mial wkurw m, ja mowie ze my mu przysluge robimy a on jeszcze neizadowolony , to powiedzial ze ja jestm niepowazma bo to jest nasz psi obowiazek a on moze do dyrektora podejsc skoro ja nie umiem nic zalatwic i wtedy zobaczymy ja wykonuje swoaj prace przeciez i co robic z taki chamem?

Gość aa azazaez
ja cie rozumiem tez pracowalam w PUP niestety ludzie maja roszczeniowa postawe i zachowuja sie jak pru=ymityw *masz dwa wyjscia albo go sprowadzisz na ziemie albo olejesz i wyznacysz termin w spokoju

Gość bnazaaa
na sama mysl ze z takim oblesnym typem mam rozmawiac to mi sie odechciewa czegokolwiek

Gość qddduuuuu
chamstwo trzeba zwlaczac chamstwem

Gość ja pierdykam
mysle, ze powinno sie w takich sytuacjach robic to, co nalzey do Twoich obowiazkow a wiec umow mu wizyte na konkretny termin i nie przejmuj sie tym, ze on gdzies fruwa za granica czy oceanem uprzedz rowniez, ze jesli nie stawi sie w terminie straci prawo do zasilku wszystko na spokojnie i rzeczowo gwarantuje, ze sie stawi ;-) opowiem Ci pewna historie: mieszkalismy sobie (ja, maz i maly synus) spokojnie w pewnej dziurze na poludniu kraju, az pewnego dnia okazalo sie, ze jest nam bardzo ciezko finansowo i jesli cos sie nie zmieni, to za dwa miesiace bedziemy sie zywic tylko chlebem z margaryna :-O zdecydowalismy o wyjezdzie za granice, najpierw maz, by przygotowal wszystko na nasz przyjazd tak sie stalo, a ja mialam "pozamykac" wszystkie nasze sprawy, rowniez pobranie ostatnich pieniedzy (zapracowanego wynagrodzenia) z firmy, gdzie pracowal maz och! ile ja sie nadzwonilam! ile ja sie naprosilam...! facet mnie zlewal i ciagle mowil, ze jutro, ze za tydzien, ze dzis nie ma... bylo to meczace i upokarzajace przy ktoryms z telefonow okazalo sie, ze ma problem z wyliczeniem tych pieniedzy, bo tak naprawde on mojego meza nie zatrunil! pracowal u niego na lewo! 😠 i z powodu braku jakiejkolwiek dokumentacji nie wiadomo ile przepracowal itd. w koncu powiedzialam sobie- dosc! kim ja jestem, by blagac i plaszczyc sie przed jakims nowobagackim idiota?! zadzwonilam ostatni raz i powiedzialam, ze jesli nie otrzymam kasy w ciagu tygodnia (sama mu wyliczylam ile ;-) ), to zglaszam to wszystko w urzedzie skarbowym i niech liczy sie z wizyta panstwowej inspekcji pracy uwierz lub nie, ale kiedy to mowilam, bylam najspokojniejsza osoba na swiecie, bylam tak opanowana, ze gosc chyba byl w szoku, bo dostalam kase w trzy dni! (chociaz te pol roku, ktore maz byl zatrudniony na czarno u tego palanta nikt mu nie zwroci) polecam Tobie rowniez takie spokojne podejscie sprawy i zwyczajnie rob, co do Ciebie nalezy powodzenia!