Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blee hmm

a niby nie mlody a nie doswiadczony

Polecane posty

Gość blee hmm

mam 18 lat, calowalam sie z kilkoma facetami, na ogol z nieiwelka roznica wieku ale kazdy starszy ode mnie, a ost calwoalam sie z facetem ktory ma 30 lat!! co z tego ze z wygladu jest boski skoro nie umie sie calowac:o nie dosc ze mi sam wlozyl jezyk do ust to zaczal nim zataczac jakies kolka w moich ustach ja pierdole tragedia:o Wy tez sie tak calujecie?:o ja jestem przyzwyczajona ze w trakcie calowania caluje sie takze usta, chwyta je ustami, a ten tylko krecil jakies kolka w mojej buzi!! rany ale sie obrzydzilam do niego :O

Gość blee hmm
ale teraz zaluje ze mu nie powiedzialam ze caluje do bani!! rany nastepnym razem mu powiem, chociaz mam nadzieje ze nie bedzie nastepnego razu:o w ogole rytmu nie moglam zlapac:o

Gość a ja mam 18
i sie nie calowalam...:( myslicie ze ktos pozna ze tego nigdy nie robilam?

Gość blee hmm
no o tym facecie bym wlasnie powiedziala ze nigdy sie nie calowal:o ale lovelas z niego okropny... jak bedziesz uciekac glowa przed pocalunkiem to facet pozna ze cos jest nie tak, ale jesli odwaznie dasz sie pocalowac mimo ze bedziesz nieporadna to tylko pomysli ze slabo calujesz:) ale z kazdym razem bedzie coraz lepiej :)