Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej 28 lat

To smutne ze coraz wiecej naprawde fajnych kobiet jest samotnych..

Polecane posty

Gość maciej 28 lat

Czesto brakuje im pewnosci siebie, sa niesmiale, ciche, nie wychodza za czesto z domu a sa naprawde wartosciowe i atrakcyjne!!!! Sam mam kilka takich kolezanek.Mam tez sporo mniej atrakcyjnych kolezanek i nie grzeszacych inteligencja, ktore sa wyszczekane i maja non stop kogos. Ja sam jestem od roku zwiazany i zakochany na maxa wlasnie w jednej z tych nismialych, atrakcyjnych kobiet. Moja ukochana byla zwyczajnie niesmiala, poswiecala sie pracy , piekna kobieta, inteligentna i bylem w szoku ze byla sama tyle czasu.... Takze nie mowcie panowie, ze kobiety bez facetow to pewnie paszczury... duza czesc z nich to skarby przez was niezauwazone!!!!

Gość racja macieju

masz racje-ja tez jestem sama a jestem taka jak opisales:-o i za kazdym razem faceci sie dziwia ze jestem sama:(

Gość Zgadzam się z tobą autorze
znam całą masę pasztetów, które mają zajebistych gości a zdobyły je właśnie dlatego, że mają często nieuzasadnioną niczym przesadną pewność siebie. A faceci są w dzisiejszych czasach strasznie leniwi, nie chcą zdobywać, bo tak jest wygodniej, są takimi ksieżniczkami w wieży, nic nie robią i tylko czekają żeby to kobieta ich zdobywała, a dla takiego wygadanego paszteta to żadna sztuka zagadać i tylko korzysta na tym żeby się dobrze ustawić. I udaje im sie.

Gość też to zauważyłam
smutne:(

Gość księżniczka w wieży zamknięta
a ja też czekam bo drzwi zakluczone czy jakiś książe mnie uratuje? :D

Gość Ksionrze
Już pędzę kochana...zaraz obłożę wieżę semtexem, odpalę lont i będziesz wolna !

Gość maciej 28lat
uwierz mi ze sa.Np moja dziewczyna nie miala jak kogo poznac, pracowala calymi dniami aby sie utrzymac, wsrod kobiet glownie. Nie tylko ladna ale i wartosciowa!Takich dziewczyn nie brakuje!

Zgadzam się z tobą autorze znam całą masę pasztetów, które mają zaj**istych gości a zdobyły je właśnie dlatego, że mają często nieuzasadnioną niczym przesadną pewność siebie. A faceci są w dzisiejszych czasach strasznie leniwi, nie chcą zdobywać, bo tak jest wygodniej, są takimi ksieżniczkami w wieży, nic nie robią i tylko czekają żeby to kobieta ich zdobywała, a dla takiego wygadanego paszteta to żadna sztuka zagadać i tylko korzysta na tym żeby się dobrze ustawić. I udaje im sie. Jak ktos juz jest pasztetem, to dorze, ze jest przynajmniej wygadany i potrafi sie zakrecic wokol ladnego faceta, to tez sztuka :P

Gość dołączam się
no właśnie...i ja mam 28 latek na karku..nie mam jak kogo poznać...:(praca i praca wśród kobiet...wydaje mi się że jestem wartościowa,mam zasady...mnóstwo przyjaciół...jestem lubiana w towarzystwie...brat się mną zawsze chwalił przed kolegami..studiuje zaocznie i nie mam czasu poznać kogoś:(...tak to już jest...

wlasnie energiczna... cwane, ktore poluja na nadzianego faceta, niby wielka milosc, nie zabezpieczaja sie i juz... szyko slub i sa w zwiazkach...znam takich lika