Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkaassia1990r-19

ale jestem wkurzona na swojego faceta.............................

Polecane posty

Gość kkkkkaassia1990r-19

ale jestem wkurzona na swojego faceta.zawsze jak konczyl prace dzwonil a dzisiaj nie .wiec ja zadzwonilam do niego okolo godz.21 a koczy prace o19 ale nie odbieral 3 razy wiec zadzwonilam do jego wspullokatora a on na to ze moj facet siedzi przy jakiejs tam grze :\ tlumaczyl sie tym ze mial tel w kieszeni i nie slyszal ze tel dzwoni...powiedzialam mu zeby sie odemnie odpierdolil i gra sobiel dalej w te glupie gry... dlaczego tak zareagowalam?poniewaz sie o niego martwie bo ma bardzo niebezpieczna prace a do tego chyba jestem z nim w ciazy a wczoraj tak zle sie czulam(bolala mnie glowa)ze nie mialam sily wstac zluzka przez 3 godziny i on otym wiedzial....ale go gowno obchodzi moje zdrowie :/przeciez mogl zadzwonic od kumpla jak nie mial nic na koncie.......... jak myslicie dobze mu powiedzialam czy przesadzilam?

Gość aparatka124
Przesadzialas kazdy czlowiek potrzebuje dla siebie czasu a nie tylko dla ciebie

czemu dwoje ludzi podobno siebie kochajacych w relacjach miedzy soba uzywa slowa "odpier*olic" ?

Gość fcadc
jakbys miala za faceta mezczyzne a nie dzieciaka tobys nie miala teraz takich problemow, ale jak tu pisza: widzialy gały co obciągały 🖐️

Gość dalshdlkAHDA
GDYBYM MIAŁA TAKIEGO MENA Z KTÓRYM JESTEM W CIĄŻY, TEŻ BYM MU TAK POWIEDZIAŁĄ!!!! poza tym uważaj, by nie odszedł i Cię zostawił samą z dzieckiem perfidna babo :) no i wtedy będzie bek, "dlaczego ja taka głupia byłam..." ehhh poleczki są naiwne :P oprócz mnie :P

Gość kkkkkaassia1990r-19
ale ja to rozumie ze potrzebuje czasu dla siebie martwi mnie to ze on sie wogule nie przejmuje moim zdrowiem ...a ja umieram z nerwow czy nic mu sie w pracy nie stalo....(zreszta on ma duzo czsu dla siebe widzimy sie tylko 2 razy w tyg,

Gość kkkkkaassia1990r-19
zostawic to on mnie nie zostawi ... nie zrobil by tego swojemu dziecku a po za tym chyba mnie jednak kocha jakby bylo inaczej ja go na sile nie trzymam moze odejsc a jest juz ze mna 3 lata....

Gość kkkkkaassia1990r-19
up..... nikt mi wiecej nie pomoze?//