Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię naturalne kobiety

KU PRZESTRODZE!!!! STOP OPERACJOM PLASTYCZNYM, NIE RÓBCIE GŁUPST!

Polecane posty

Gość bgfbbhfcgb
Gość hudahrabina
Nie ,nie uwierze że te wszystkie ładne twarze co pokazał bgfh..coś tam to są tylko saklepe dobrych lekarzy.Z takimi rysami twarzy trzeba się urodzić,innaczej nic nie zmienią operacje plastyczne,no chyba ża na takie twarze co w pierwszym topiku.

a ty w ogóle wiesz kim są te babki? Większość z nich jest mega-bogata i taka donatella vesace nie robiła sobie operacji u "ruskich". zawsze możesz mi tu wrzucić 150 zdjęć jak to operacje plastyczne upiększają a ja ci wrzuce 200 koszmar. więc sory ale argument z kasą jest bez sensu

i nie powiesz mi ze gdyby ona sobie nie strzeliła tego dzioba i białego pierza do tego nie byłaby x-razy ładniejsza http://www.joemonster.org/i/ab/operacja23.jpg Bo wyglądająca naturalnie byłaby ładną dziewczyną, teraz wygląda jak koszmar.

Gość
te z joemonstera mi nie wchodza bo to jakies wszczepianie implantów w twarz daje dziwne efekty a np zmniejszenie nosa, czy tam odstajaych uszu czy jakies kto ma defekty a przede wsyztkim powiekszenia tztzyków :classic_cool: jeśli w umiarze nikomu nie zaszkodziło :classic_cool:

Gość bgfbbhfcgb
'a ty w ogóle wiesz kim są te babki? Większość z nich jest mega-bogata i taka donatella vesace nie robiła sobie operacji u "ruskich".' - jasne ze sobie robia ! co ty sobie wyobrazasz ze jak ma sie dom za 3 mil to zaraz szasta sie kasa na prawo i lewo ? widac ze zarabiasz grosze ... matka tego rapera o malo na stole nie umarla tak jak (z ostatnich uslyszanych) 3 inne piosenkarki zarabiajace fortuny, bo chciala zaoszczedzic na skalpelu robiac je u jakiegos latynoskiego lekarzyny a ty tu wyskakujesz z mzonkami o kasie bogaczy jakby oni nie oszczedzali :O ' zawsze możesz mi tu wrzucić 150 zdjęć jak to operacje plastyczne upiększają a ja ci wrzuce 200 koszmar. więc sory ale argument z kasą jest bez sensu'--dokladnie ?TAKA SAMA JAK TWOJA ! to ty pierwszy zaczales stwierdzjac: KU PRZESTRODZE!!!! STOP OPERACJOM PLASTYCZNYM, NIE RÓBCIE GŁUPST! jakby KAZDA operacja plastyczna konczyla sie taka katastrofa jak te zdjecia ktrore pokazales. pomysl zanim wyslesz :O

Gość hudahrabina
ale po co komu jakieś narkozy.Ja myślałam że ona takie są.Zazdrościłam im twarzy i figur....Nie nie uwierze że ze szkarady da się zrobić taką ładną twarz i ciało za pomocą operacji plastycznych.One są ładne bo dbają o to ,one mają świetną figure bo dzień po dniu pracują na to aby ją mieć.

Gość hhhhhhhhhu
'Nie nie uwierze że ze szkarady da się zrobić taką ładną twarz i ciało za pomocą operacji plastycznych' ---bylas na tamtym topicu o przerabianiu zdjec, a widzialas te przerabiane przez original sin ? ona przerobila zdjecie laski http://zapodaj.net/images/2a67c5bf3b92.jpg nie mow mi ze ta 'oryginalna' azjatka byla ladna :O ona ja tylko przerobila i wyglada na sliczna, teraz ta azjatka moglaby wziac te zdjecie isc do dobrego lekarza i powiedziec, ze chce wygladac tak i on by to zorbil. wiec tak, idzie z paszczurow zrobic ladne kobiety z zaledwie ladnych piekne ...

Gość hudahrabina
Ja mam przed sobą operację plastyczną piersi(po karmieniu dwa lata syna nie są apetyczne tak jak były podczas laktacji),odsysanie tłuszczu.Może nie jestem gruba ale tęga,mam duże biodra(co też będzie operowane) i dość dużo tłuszczu (mam 175 i ważę 67kg),odsysanie łuszczu,korecja zmarszczek i...będę szczęśliwa.Nie wiem na jak długo ale mam ochotę poczuć się ze swoim ciałem jak 20-dziestka.

Gość hudahrabina
No to nie ma ładnych kobiet.Bo te w gazetach to podrabiane!?No to z kim odyłeś pierwszy stosunek za pomocą rączki,co oglądsza o kim marzysz....?Tylko nie pisz mi że nie o kobiecie ładnej,takiej za którą wszystcy się będą oglądali....Nie marzysz o ślicznej dziweczynie?Nie jesteś facet. To wy mężczyźni nas tworzycie i jesteśmy takie jakie chcielibyście mieć.