Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BiMbO

Polskie Prawo Jazdy. Kto mi powie?

Polecane posty

Przez ostatnie lata mieszkałam w USA od 7 lat mam amerykańskie prawo jazdy. Przejeździłam autem min 3 godziny dziennie przez ostatnie lata...wszystko mam w małym paluszku. Po powrocie do PL nie mogę zdać egzaminu praktycznego....1 raz egzaminator uznał, że źle zaparkowałam. za 2 razem zgadł mi samochód na skrzyżowaniu. Moja siostra zdawała wczoraj egzamin i zdane za pierwszym razem a w ogóle nie potrafi jeździć! To jest jakieś chore.. niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tymi egzamininami. Potrafie jeździć bez wątpienia. To nie wygląda jak egzamin tylko jakaś loteria ;|

Gość gusiaaaaak
Pewnie jest blondynka i pokazala wiecej cialka :D Ja zdalam za 6 razem :o Teraz coraz gorzej.Tylko o siano im chodzi.A prawko drozeje.

Gość A co to za jazda w USA
Automat, 55 mil, droga szeroka jak autostrada w europie, normalne miejsce parkingowe ma taka szerokośc jak u nas dla inwalidów.... Jazda w USA to prawie jak jazda elektrycznym autkiem w wesołym miasteczku. W Europie, a już szczególnie w Polsce to naprawde trzeba umieć jeżdzić ...., a nie tylko tuszac kierownicą raz na 15 min . Jak ktos z ameryki przyjedzie do Niemiec i przypadkiem jeszcze sie przyzna, ze chce wypożyczyć auto do Polski to płaci stawkę x 2...