Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowośćć

Czy wyrzucą mnie ze szkoły?

Polecane posty

Gość anonimowośćć

We wrzesniu mam iśc do klasy maturalnej a jednocześnie mam też niestety sprawe w sądzie art 48 §1 ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii, no i chce wiedziec czy: 1.czy szkoła jest informowana o popełnieniu przestępstwa przez osobe ucząca się w niej? (boje się sama sprawdzac czy już wiedzą) 2. statut szkoły nic nie mówi o takiej sytuacji; czy wg was moga mnie wyrzucić? To elitarne liceum...

Gość treleleeeeeeeeeeeeeeeee
moze byc ciezko... ja chodziłam do zwykłego liceum w małym miescie, nie zadne elitarne.... a był ogromny dym tylko o to ze mnie zatrzymali pod dyskoteka i miałam 0,6 promila ;/ do tego sprawa w sadzie, szkola została zawiadomiona dopiero miesiac od czasu zajscia tego zdarzenia... musiałam to odrobić publicznie i obnizyli mi strasznie zachowanie :( a ile stresu było...............

Gość anonimowośćć
Za samo bycie pijaną cie zwineli czy za coś jeszcze? Ja za takie byle co mozna się tak wrobic to czarno to widze :/

Gość u mnie we wsi
koles w piątej technikum zrobił dziecko i go wywalili :) pojebana szkoła .. koles 20 lat

jesli pojdziesz na samoukaranie to juz tylko i wylacznie dobra wola prokuratora, ktory moze ale nie musi powiadamiac szkoly czy pracodawcy. no i kuratora niestety dostaniesz.

Gość anonimowośćć
Dzięki za informacje.