Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslovitz michael

Po co dziewczyny zakladaja profile na randkach skoro i tak pozniej nie odpisuja

Polecane posty

Gość myslovitz michael

chyba ze szukają księcia z bajki co nie wiadomo jak wygląda :-o nie jestem belmondo ale jakimś brzydalem nie jestem. pisze do normalnych panienek, nie jakis plastikow. i zadna nie odpisuje. czasami nawet najwieksze pasztety nie odpisuja ( sprawdzalem dla porownania ) po co wam profile skoro nie odpisujecie ?

Gość otóż łosiu
znalazły sobie facetów i nie chce im się kasować profilu a onaniści się depresują 😴

Być może wydaje im się, że nieodpisanie będzie mniej "drastyczną" formą uniknięcia kontaktu z niechcianą osobą niż konkretne odmówienie i powiedzenie, że nie są zainteresowane.

Gość no a jak
Po to, aby się dowartościować chociaż w ten sposób. Kobiety próżne są, faceci /niektórzy/ też.

wiesz jesli na przyklad zaczynasz maila od jakiegos banalnego tekstu to sie wcale nie dziwie ze nie chca odpisywac

Po co dziewczyny zakladaja profile na randkach skoro i tak pozniej nie odpisuja" odpisuja , odpisuja :) tylko ze ty ze swoimi 163 cm wzrostu i 90 kg wagi nie spelniasz ich oczekiwań i marzeń odnosnie faceta stad brak odpowiedzi ... :D

Gość myslovitz michael
czyli odpowiedz jest jasna, one szukaja samych przystojniakow ktorzy pozniej je rania bo wiedza ze moga miec kazda,wtedy przychodza i sie zala ale pozniej znowu sie z takimi wiaza :-( ech glupie picze :-o

Gość Remigiusz jest wyższy
i dlatego mu odpisują mają pecha trafiają na cienkiego cielaka

Gość tak ranią ranią
ciebie chyba też taki przystojniak poranił cioto

tylko dziffki i szmaty niewychowane nie odpisuja" kultura w takich przypadkach to juz odrębny temat :)

Gość lenaoolena
nie odpisuja bo wile lasek ma faceta , a konto ma po to żeby sie dowartosciować albo nie podobasz sie im ot taka prawda

Gość Remigiusz ma mnóstwo
kultury

Gość nie odpisuja bo im sie
nie podobasz, tyle. poza tym na sympatii jesli nie ma sie wykupionego abonamentu, to nie mozna odpisac, wiec jak nie podales innego namiaru, to nie ma sie co dziwic. druga sprawa, moze Twoj mail byl tak zaloscy typu: "ale masz slodziutkie usteczka i piekniutkie oczetke ble ble ble" to sie odechciewa kontaktowac z taka osoba. aha kobietom faceci tez nie odpiesuja, jesli nie przypadly im do gustu.

Ja zawsze odpisywałam chyba, że ktoś pisał, że ma ochotę mnie zer***ć lub wysyłał mi na maila swojego członka partii:P

Czasem się tak zdarza, że ktoś łamie hasło i zmienia je. Mnie się tak zdarzyło i tamten profil pewnie do dziś wisi w sieci bo adminek nie chciał go usunąć.

Czytamy ze zrozumieniem odpisywałam chyba, że ktoś obrażał mnie na wstępie teksem mam ochotę cię zer***ć to chyba logiczne, że na takie wiadomości się nie odpowiada, bo są żenujące

Chyba, że ktoś lubi się najpierw poznać od środka a potem werbalnie. Co kto lubi każdemu wedle potrzeb.

Ja się nie denerwuje spoko spoko wychowywali mnie faceci nie kobiety musiałbyś mi ostro pojechać bym focha strzeliła:P

Gość a prawda
jest niestety taka że laski które "ogłaszają sie" na roznych portalach robią sobie zdjecia które pozniej 100 razy przerabiają, przypuscmy ze dochodzi do spotkania i sie okazuje że laska z fotografi wyglada na żywo jak paszczur :)

Nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak panowie. Nie jeden paszczur wychodzi na ludzi i nie jedna ładna laska nic więcej nie oferuje prócz tego, że jest ładna