Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princ-essa w rozterce

Jak w grzeczny sposob pozbyc sie adoratora

Polecane posty

Mam kolege ktory smali do mnie cholewki, tyle ze ja nie mam ani ochoty ani czasu na blizsza relacje damsko-mesko. Chce po prostu pobyc sama. Wprost mu nic nie powiem, bo juz sie kilka razy sparzylam, facet zaraz odwroci kota ogonem i powie, odnosisz zle wrazenie!! Lubie go, chce z nim sie dalej kolegowac, dlatego nie wiem jak zniszczyc jego marzenie o mnie:/ by go nie urazic:(

Skurwysynie, podkreslilam ze chcialabym sie go pozbyc w GRZECZNY sposob

Z czego to nie robi sie problemow ?:D Powiedz mu GRZECZNIE, ze nie jestes nim zainteresowana i nie widzisz go w tej roli. To wszystko 🖐️

Jak będziesz z nim rozmawiać to zacznij się żalić że masz dość facetów, nie chcesz się wiązać itp itd, może zrozumie.

Gość tra la laaa
z własnego i koleżanki doświadczenia wiem że: albo się obrazi albo powie ok i że w porządku a po miesiącu czy 2 będzie to samo ;/

Gość pierdolnij mu z calej sily
w jaja i powiedz, ze jak bedzie cie adorowal to mu je wyrwiesz i po klopocie :D :D :D :D

Gość la otra
Faceci bardzo zle znosza odrzucenie i bardzo prawdopodobne, ze bedzie opowiadal o tobie niestworzone historie, jak to go nekasz, jak sie puszczasz itp. Przerabialam to juz pare razy...

Gość pierdolnij mu z calej sily
Tak na powaznie, to nie da sie grzecznie tego zrobic. A juz nie licz na to, ze on bedzie chcal byc kumplem Twoim duma mu nie pozwoli :D

Gość tra la laaa
"A juz nie licz na to, ze on bedzie chcal byc kumplem Twoim duma mu nie pozwoli" a byś się zdziwił :P

Powiedz mu ze teraz twoim priorytetem jest rodzina, ze bardzo chcialabys urodzic trojke dzieci, najlepiej w przeciagu nastepnych dwoch lat. Mysle ze ucieknie. :D

Gość tra la laaa
mój by nie uciekł :P

Gość tra la laaa
macie coś bardziej drastycznego?

Gość Zlosliwy i wstretny gbur D
Powiedz mu, ze z jego kolega spalas najlepszym i zwierz mu sie, ze ma duze jaja :D

Gość Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Tez tak mialam... Tylko ze z najlepszym przyjacielem. Ale skutecznie poradzialm sobie w ten sposob, ze troche sie do niego odsunelam, tzn rozluznilam relacje nie spotykalismy si etak czesto ale tez bez przesady nie zrywaj kontaktow do konca!! Poporsotu po jakims czasie znow bylismy nie rozlaczni, ale on juz nic nie porobowal bo zrozumial ze nic z tego nie bedzie i ze jak sie za daleko posunie to straci przyjaciolke. Przyjaznimy sie do dzis, i jest moim najlepszym kumplem :]

Gość tra la laaa
gorzej jak musisz widieć go codziennie, poprzednio to był twój najlepszy przyjaciel a teraz irytuje Cie na kązdym kroku , osaccza.... jak coś powiem to się obrazi albo powie przepraszam [o czym znowu jest to samo p[o jakims czasie :(

Gość dziwny ten świat...
Spalaś juz z nim? jesli tak to poco tak sie zaangażowalaś , a teraz ci się odwrocilo ?? Mysle jak bedziesz go unikala ale kulturalnie to pojmie że jes cos nie tak i ochlonie! przejdzie mu po jakims czasie zauroczenie kobietą Tobą.