Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubikon ikon

Honorowe dziewczyny nie pozwalają za siebie płacić no i nie sa materialistkami

Polecane posty

Gość rubikon ikon

Ciekaw jestem ile z was panny jest honorowe ? :-p

Gość JamCihonorowa
ale mój mąż nie:), ciągle mówi, że mnie kształci, bym go potem utrzymywała i kupowała ciągle nowe auta. No i gdzie tu honor męski, ech. Faceci to ciapy

Rubikon znowu zgeneraliowałeś i nie wyjaśniłeś zupełnie o co Ci chodzi. Kilka dni temu wypowiadałam się w podobnym temacie. Nie widzę nic złego w tym,że dziewczyna pozwala za siebie zapłacić, oczywiście nie wykorzystując faceta jak bankomatu i czasem też miło jest jak to kobieta zapłaci, lub zrobi drobny prezent jeśli facet chce płacić rachunki. Wyjaśnij może co masz na myśli?

Gość ccccc
dobre maniery wymagaja zaplaty od tego kto zaprasza, wzielo sie to z dawnych czasow kiedy to jeszcze tylko mezczyzni rzadzili swiatem wiec plac za bledy ojcow i dzadkow skapy faceciku 🖐️

wszystkie PRAWDZIWE feministki :P damska szowinistka udajaca feministke bedzie sadzila ze wszystkie przywileje sa nalezne plci babskiej, a antyfeministka uwazac bedzie, ze kazdy mezczyzna powinien utrzymywac ja w calosci ;) ona wzamian posprzata, ugotuje i dopelni malzenskiego obowiazku, ktorego nie lubi :) prawdziwe feministki uznaja idee rownouprawnienia i zarabiaja tyle, ze potrafia same siebie utrzymac :P

Gość powiemkrótko
stać mnie na to, żeby za siebie płacić, a nawet za niego, ale skoro tak jest nie chcę mieć przy sobie gołodupca, którego nie ma na to, żeby finansować moje przyjemności, kolacje etc. To nie jest kwestia honoru - tylko kasy i wspaniałomyślności. Nie dorabiajmy ideologii tu, gdzie nie ma na nią miejsca!

to dzisiejsi faceci nie maja za grosz honoru. za wszystkie randki to ja placilam. przepraszam - facet raz zaplacil na pierwszej.. nie mowiac , ze wiekszosc znanych mi mezczyzn ma nastawienie na branie

Gość etve v
ja pozwalam za siebie płącić, zawsze może dlatego ż enie jestem już panna :P

Gość powiemkrótko
...któRY....