Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam_______

masturbacja a poźniejszy seks

Polecane posty

mam 24 lata, jestem dziewica. masturbuje sie do lat, zaczelam bardzo wczesnie, mialam chyba z 8-10 lat... nigdy nie wkladalam sobie nic do pochwy, do orgazmu doprowadzam sie przez lechtaczke (że tak powim, pocieram sie o reke, koorva jak to brzmi, rucham reke:o) czasami kilka razy dziennie:O i teraz pytanie jaki to ma wlyw na doznania w razie ewentualnego seksu? trudniej bedzie mi dojsc do orgazmu przez pochww? byl ktos w podobnej sytuacji?

musisz odrąbać sobie rękę i wszystko będzie w porządeczku :classic_cool:

koorva nie, bo bede sie ocierac o przedioty, bede roochac fotel:o :classic_cool::o no napiszcie cos na serio:o

na serio ? :O hmmm jak chcesz to Cie wyrucham na 114 sposobów i sprawdzimy czy masturbowanie miało jakieś przełożenie na sex :classic_cool: ok?

Gość zaprawdę azaliż ci powiem
jeśli twoja ręka grzeszy - odetnij ją! lepij uprawiać seks bez ręki niż mieć nieudane żyycie seksualne z obiema rękami.

serio serio:o ja sie boje z faacetem, anty juz nie moge brac, a na ciaze to najgorszy moment w tej chwili, prezerwatywa nie zaufam:o zreszta... i tak nie mam faceta. no ale ludzie, nikt nie mial takich doswiadczen, ze na zanim zaczal wspolzycie to sie duzo masturbowal?:o

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.fothost.pl/upload/09/28/3f7e7b79.jpg&imgrefurl=http://forum.legialive.pl/showthread.php%3Fp%3D580460&usg=__aVSx9zvh1wJP550etajYQoUCMnA=&h=477&w=606&sz=35&hl=pl&start=905&um=1&tbnid=fKdDR9zQEC3yHM:&tbnh=107&tbnw=136&prev=/images%3Fq%3Dwypierdalaj%26ndsp%3D20%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN%26start%3D900%26um%3D1

eee tam będzie dobrze puknę Cie tylko 79 razy i będzie spoko o ciąże sie nie martw

Juken, bede miala koszmary senne 😭

tak, kochanie 😭:P czasami chcialabym juz miec zaczac yyhhh normalnie sie seksic, ale nie wyobrazam soebi zrobic tego z "pierwszym lepszy":o a na razie nikogo na staly zwiazek na horyzoncie brak...:(

no trudno czekaj na tego jedynego :) życze powodzenia mam nadzieje że nie jesteś paszczakiem , to ułatwi sprawę :P

podobno nie, chociaz chooj wie:P dziękuje, ze zainteresowales sie moim marnym losem:o:P dobranoc 🖐️:)

chooj nie wie bo nie ma oczy :P nie musisz dziękować :O robię to z czystej złośliwości ;) miłej nocy 🖐️

Gość podnoszeeeeeee up