Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Inka117

Bóle w klatce piersiowej i duszności

Polecane posty

Gość Inka117

Witam mam 18lat .Dzisiaj przed 5 godz nad ranem ,gdy wstałam z łóżka zrobiło mi sie słabo ,miałam ciemno przed oczami do tego dokuczały mi nudności.Wyszłam na chwile z pokoju do toalety a gdy wróciłam i znów położyłam sie do łóżka dorwały mnie bóle w okolicy mostka ,miałam wrażenie że mi rozszadza wszystko, już sama nie wiem czy były to bóle żołądka czy raczej klatki piersiowej..Jestem trzeci tydzień po cholecystektomi laparoskopowej-miałam usuwany pęcherzyk żółciowy z kamieniami.Zabieg ten odbywał się w znieczuleniu ogólnym pod narkozą,dodam że nawet po wybudzeniu od operacji nie miałam żadnych duszności ,nie jestem palaczką .dy Przechodziłam wszystkie potrzebne badania przed narkozą. Zrobili mi EKG -normogram RZM 100/min.RR 120/70 W płucach osłuchowo wyszedł mi szmer pęcherzykowy fizjologiczny. Jak sie pytałam w szpitalu lekarz internista potwierdził że wyniki są w normie, ale ja obawiam się że ta narkoza mogła mi uszkodzić serce ! Nie wiem gdzie się z tym zwrócić z tymi dusznościami.Nigdy nie byłam w takim stanie co dzisiaj nad ranem myślałam że przechodze zawał serca a przeciez jestem za młoda na to 18lat ! Co mi się dzieje?? Jestem przerażona ..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować