Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawda najprawdziwsza

Idę puścić dużego - jakie liczby?

Polecane posty

Gość nitka...22
1,2,3,4,5,6 ;lp

Czerwone porsche, nowa garderoba u Armaniego i D&G, gustowna willa na działce o dużej powierzchni... To masz na myśli, czy może skromniej? ; )

nie gardze pieniedzmy :) wszak sa srodkiem do zaspakajania potrzeb, do spelniania zachcianek , ale nie potrzeba mi wiecej niz mam Jesli jednak chcialabys sie podzielic wysle Ci kilka adresow pod ktorymi kryja sie osoby ktore ich bardziej potrzebuja niz ja :) dla mnie ? kawa ;).....czarna jak dno samego piekla :)

riddle, głónie punkt drugi. Nic na to nie poradzę - jestem kobietą ;) Jakieś mieszkanie i auto też, ale bez szaleństw. Nie czuję takiej potrzeby. kabel, nie ma problemu ;) Osobiście uważam taką pomoc za lepszą, nie ufam fundacjom. Tzn wkurzają mnie całe te "koszty administracyjne" :o Odchodzę z kafe, nie kuś. Na razie jestem biedną studentką :P

nie ufam fundacjom. to mamy cos wspolnego :)......z reki do reki :) to jest to czemu ufam :) a usmiech obdarowanej osoby bezcenny ...........

Dokładnie :) Choć są pewne sytuacje, gdzie potrzebna jest inna pomoc. To jak z wodą - można dowozić lub budować studnie. Jak na mój gust zbyt często robi się to pierwsze niestety.

Mam 40zł w portfelu, więc nie pogardzę niczym :P No masz rację z tym decydowaniem. Ale ja pracowałam kiedyś w "państwowej smażalni ryb" i próbowałam wychodzić do ludzi z wędkami. Zmieniłam po tym zdanie o ludziach, na gorsze.