Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda193

Moja koleżanka mnie wkurzaa

Polecane posty

moja koleżanka mnie wkurza ;/ chodzi o to że zaWsze jak sie umawiamy to ona przychodzi do mnie nigdy na odwrót. Ona mnie wogóle do siebie nie zaprasza do siebie. I to jest dziwne bo inne koleżanki zaprasza do sb a akurat mnie nie, tylko by chciała ciągle u mnie przesiadywać ;/ czemu tak jest? oO

Gość twój problem rozwiązany
są 2 możliwości 1) masz 9 lat i się przejmujesz pierdołami lub 2) masz umysł na poziomie 9latki i się przejmujesz pierdołami

Gość Może nie ma warunków
Ma pokój z siostrą albo coś takiego

Gość mam nadzieje że twoja
koleżanka znajdzie sobie fajniejszą koleżanke od ciebie a ciebie zleje ciepłym moczem. Wypieszczona córuniu rodziców a nie przyszło ci do pustego łebka że ona nie może cię do siebie zapraszać. Może ma ojca alkoholika, może biedę w domu, może obleśną wanne a nie stać ich na nową. Pomyśl troche wypieszczona laleczko rodziców

raczej nie ma syfu w domu ani takich podobnych rzeczy skoro inne koleżanki do sb zaprasza...... yyyh

Gość bojabojaboja
Pewnie u siebie masz lepsze warunki, nie wiem, ciszej, nikt nie zagląda do pokoju, ładniejsze mieszkanie?

Gość Amciaa
Najlepiej jak zapytasz o to swoją koleżankę. Może ma jakiś powód. Może jej rodzice za Tobą nie przepadają, może lubi Twoj dom i atmosfere w nim, może wstydzi się swojego domu. Róźnie bywa. Ale odpowiedź na to pytanie zna tylko Twoja koleżanka :)

Gość koleżanka jagody
raz byłaś i co? jak zapchałaś sracz, to 2 dni przetkać nie mogliśmy. I tata powiedział, że nie chce cie więcej widzieć u nas w domu.

eeh no niewiem może ale to jest denerwujące że wiecznie u mnie przesiadujemy. Dobra nie musicie już odpowiadaaać =.-