Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FDF66

ILE MA LAT NAJSTARSZA OSOBA ZYJACA W WASZYM SRODOWISKU

Polecane posty

Gość FDF66

I JAK MYSLICIE CZEMU TAK DŁUGO ZYJE?

Gość moja prababcia ma
90 lat ... nigdy nie palila, ni pila ... jest wychowana na wszystkim co ekologiczne (mleko jajka itp) bo zyla na wsi ... w mlodosci lubila sport :)

wujek mojego ojca, lat 94. cieszy sie dobrym zdrowiem i jezdzi rowerem na zakupy czy do kosciola. jest uroczym staruszkiem i wyglada gora na 65 lat. jego sposob wyslawiania, wiedzy o polityce czy innych tematach jest na poziomie 40 latka. ze staruszkami flirtuje jak 30 latek :) sekret - jest kawalerem :D:D:D jest naprawde kochany, nie to co wiekszosc wiecznie narzekajacych emerytow

Gość MOJA BABCIA
MA 97 LAT I DOBRZE SIE MA:)MALOPOLSKIE :)

dodam ze niedawno zmarla starsza siostra wujka - miala 101 lat :) spiewala piosenki przedwojenne i pamietala imiona calej rodziny ktora znala od dziecinstwa. umiala obslugiwac telefon, czego np moja 65 letnia babcia nie potrafi :) sekret - byla mezatka przez 3 mce i sie rozwiodla :) ciekawa historia, nikt nigdy nie wiedzial dlaczego

mija babcia ma 96, chodzi o wlasnych silach, sprawna umyslowo, jeszcze gotuje obiady codziennie i to jakie pyszne zupki i zajmuje sie wnukami, jej siostra zmarla w wieku 92 lat i tez do ostatnich dni byla w pelni wszystkiego swiadoma. moze dlatego ze cale zycie na wsi zyla jedna i zyje druga, swoje warzywka, miesko, jajka, jak najmniej kupnego jedzenia faszerowanego hormonami, nie wiem moze dlatego

Gość U NAS limanowej
jest pan co ma 102 latka i spoko sie ma jeszcze.

Gość w mojej rodzinie
babcia (choć niespokrewniona) ma 95 lat. Nie chodzi ale reszta jak najbardziej ok, szczegolnie pamięc.;)

Gość tylko ze wsi znacie
ale jaja ..to oznacza ze tylko na wsi sa takie długowieczne ludziska a w miescie nie ma ?

Gość fgfdgdgdfgdfggd
bo w miescie same dziwki, i imprezy, alko, narkotyki, dym, ulice i dobrze tak mieeszczuchom xd ... Niech ginom szczury pierdolone.

Gość vsdfsdf
nie znam i nie znałam nikogo starszego niż 70 lat (mam 21) :( wszyscy w moim otoczeniu umierają przed 70. a najstarsza osoba którą czasem widuję ma podobno 65-66 lat.

Gość vsdfsdf
jak oglądam tzw. klepsydry to raz tylko widziałam kobietę 99 lat a tak to najczęściej 50 parę i 60 parę. :o

Gość co ty gADASZ
JAK TO NIE ZNASZ STARSZEGO NIKOGO/? TO GDZIE TY MIESZKASZ? A JESLI BABCIA MOJA MA 75 LAT TO JUZ BARDZO STARA?

Gość w średnim wieczku
moja miastowa babcia 90 lat żyła

Gość VSDSFVD SKAD JESTES
ZE TAK KROTKO U WAS ZYJA LUDZIE?

Gość Sinanju
moja babcia ma 81 lat, przez wiekszosc czesc swojego zycia palila jak smok (popularne i klubowe), lubi dosyc tluste rzeczy, je namietnie chipsy, pije caly czas gazowane kolorowe napoje i sie dzielnie trzyma :)

Gość SINANYA A ZE WSI JEST

Gość w tym roku ...
100. To sa ludzie starej daty, ktorzy cale zycie zywili sie naturalnie, itd...

Gość Sinanju
raczej nie, ze srodka Sląska ;) Gliwice ;)

Gość co do klepsydr
to faktycznie: widuje sie na nich albo sędziwych staruszków po 80-tce albo osoby w średnim wieku - ofiary raka i chorób serca.:O

Gość CORAZ WIECEJ MLODYCH SIE WUDJE

moja prababcia żyła lat 93, pradziadek 86, siostra pradziadka jeszcze żyje i ma 89 lat, jedna siostra prababci też żyje i też ma około 87 lat. pozostałe rodzeństwo prababci, a było ich kilkoro, też dożyło 90 lat. Mój dziadek- syn tych pradziadka i prababci dożył 74 lat, zmarł na raka płuc (całe życie palił), a też miał szansę dożyć chociażby osiemdziesiątki. Wszyscy mieszkali na wsi. A najstarsza osoba,mieszkająca w mieście, którą znam, ma 82 lata.

Gość nie ma to jak sie urodzic
w długowiecznej rodzinie.;)

Gość pipiórka
moja grandma - 96 latek ale juz mało chodzi, ale jakos sie trzyma, całe zycie na wsi pracowała , zyła na wsi, wies ja zywiła. specjalnie nie chorowała, od kilku lat dopiero- głownie starosc sie odzywa

Gość babcia 93 lata nie odmawia
sobie przyjemnosci, objada sie ciastkami, ma wielka nadwage, jest szalenie sprawna intelektualnie, zywo interesuje sie nownkami technicznymi, polityką, bardzo duzo czyta i zawsze dba o swoj wyglad zewnetrzny- eleganckie ubranie, fryzjer.

Gość gość
Jest nią moja 81 letnia babcia :)