Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kika00

Nadżerka a plamienie zamiast okresu?

Polecane posty

Gość Kika00

Hej! Jestem w kiepskiej sytuacji. Dwa miesiące temu poroniłam, macica sama się oczyściła. Ale lekarz stwierdził nadżerkę. Powiedział, że mam przyjechać po miesiączce na cytologię i raczej będzie wypalanka (stwierdził, że spora jest ta nadżerka). Miesiączkę dostałam miesiąc temu, ale nie pojechałam do lekarza :( Przedwczoraj miałam termin miesiączki, już myślałam, że ją dostałam, bo zauważyłam na majtkach plamę krwi z brązowawym śluzem, ale to był koniec tamtego dnia. Myślałam, że następnego dnia się zacznie (bo miesiąc wcześniej miałam to samo, wieczorem małe plamionko, cała noc nic, a następnego dnia normalny okres), ale nie, do dzisiaj mam małe plamienie (brązowy śluz). Pobolewa mnie brzuch, jak przy okresie. Nie zabezpieczaliśmy się z chłopakiem, nie licząc stosunku przerywanego (ale to nie jest forma zabezpieczenia). A, i jeszcze jedno, w ten pierwszy dzień plamienia wieczorem wypiłam dużo alkoholu (byłam pijana i zwracałam). Co myślicie. Proszę, dpiszcie.

Gość Kika00
Bardzo proszę o jakieś zdanie na ten temat.

raczej nie zdajesz sobie sprawy do czego morze prowadzic nieleczona nadzerka???? Dobrze radze by jak najpredzej udac sie do lekarza! Jesli ciaza mozesz miec powazne klopoty a jesli brak ciazy ...jeszcze powazniejsze......!

A w najlepszym przypadku masz po prostu zachwianie rownowagi hormonalnej po poronieniu....ale tutaj nie ma co gdybac! Potrzebny lekarz od zaraz

Gość Kika00
No już dostałam wczoraj normalnego krwawienia, ale idę od razu po miesiączce do gina i na cytologię i po tabsy :) Dzięki za odp., pozdrówki :*