Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala iskiereczka vikii

Nie wiem co sie ze mna dzieje ... Tesknie za bylym ... !!

Polecane posty

Jakis czas temu zerwalam z chlopakiem.Byl dla mnie cudowny lecz niestety ja chyba potrzebuje takiego 'zlego chlopaca' no nie wazne :P Na nk dodal zdjecia z wakacji i wiecie co ? Tak jakos mi sie smutno zrobilo.Ze gdzies tam jest...zyje sobie swoim zyciem...i jak to powiedzial przy rozstaniu bedzie na mnie czekac ... Nie wiem czy tylko ja tak mam ? Czy to tak po prostu jest,ze sie teskni i juz?NIby sie chce wrocic,ale jednak nie ... Dlaczego to takie skomplikowane wszystko ... :(

Gość byłabyłabyła
ja też tęsknie za byłym....nie wiem czemu ;(

Gość AntyBlondi
Ja mam tak samo :( Tyle,ze to on mnie zostawil.Potem chcial wrocic.Dalam mu kosza.Ale wspomniec nie da sie wymazac! :(

Gość patimarti
jeśli nie rozdzieliło was coś poważnego to wracajcie dziewczyny. ile ja bym dał żeby moja najdroższa Agniesia była ze mną...

I ja wiem,ze tylko jedno moje slowo i on do mnie wroci,ale nie chce tego.Nudzilam sie z nim w sumie.Wkradla sie taka monotonia.On w wieku 24 lat zachowywal sie jakby mial 64 :o Pomimo to,ze nie wroce do niego to tesknie.Czasmi nawet przez to placze po nocach.Ja sama siebie nie rozumiem i to jest najgorsze.Z jednej strony chce zeby znalazl sobie kogos i nie chce mu odbierac szansy na szczescie z kims innym,ale z drugiej strony jak widze jak pisze komentarze z kolezankami ( dobrze wiem ze sa to tylko kolezanki ) to czuje jakas taka zlosc,zazdrosc nie wiem jak to opisac ... jestem nienormalna ?

Gość byłabyłabyła
tylko to nie jest takie łatwe...my się rozstaliśmy z powodu zdrady....wolał inną...ale ja tęsknie za nim

Gość dziewczyny nie jestescie same
mala iskiereczka vikii - mam dokladnie tam samo jak Ty.To juz trwa pol roku.

Gość Ja mam podobnie
Tylko ze ja mam faceta innego juz,a tesknie za bylym :(

Gość oto jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To chyba normalne, po prostu byłaś do niego przyzwyczajona. Po jakims czasie pewne związki ciągną się, awet jeśloi nei ma już uczucia, bo ludzie nie potrafią się rozstac z przyzwyczajenia do siebie.

To nie jest tak ze nie moge o nim zapomniec.Po prostu czasami jak zobacze gdzies go przypadkiem czy tez doda zdjecia na nk to spojrze na niego i przed oczami mam tamte chwile spedzone razem,ta bliskosc itp pozniej troche widze powody dla ktorych go zostawilam i to jak bardzo go zranilam tymze i w ryk.To zdarza sie sporadycznie,ale moze cos oznacza.Sama nie wiem

Gość asjhd
dzisiaj, po ponad roku od rozstania, mały szczegół przypomniał mi o nim. Często tak mam, jest długo dobrze, wiem za co go zostawiłam, a pozniej jakaś chwila słabości, zbyt wyraziste wspomnienia i smutek.