Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

g h o s t

ale smutne te topiki, tu będzie wesoło ZAPRASZAM

Polecane posty

Wiem, że ludziska mają problemy, ale takie dołujące te tematy... a może poprawimy sobie humor? Ja zaczynam. Coś takiego dziś znalazłam :) Przychodzi stara babcia do apteki i mówi: - Poproszę 200 prezerwatyw Farmaceutka patrzy na nią z niedowierzaniem, ale podała jej cały karton. Nie wytrzymała jednak i pyta: - Przepraszam, ale po co pani te prezerwatywy? A babcia na to: - A no telewizor mi się popsuł, przyszedł majster i powiedział, żebym kupiła bezpieczniki, bo będzie dużo pierd**enia. pozDrawiaM i miłego dnia życzę :D

Gość tam tam
:)) sprytna babcia i zapobiegliwa

Zajączek złapał po raz 4 w dniu złotą rybke. No i złota rybka mówi: Zajączku złowiłes mnie dzis juz po raz 4, ja juz nie moge spełniac twoich zyczen, bo to juz by było za duzo. Teraz moze spełnic tylko 1 zyzcenie i to dla kogos kogo najbardziej lubisz. Zajączek mysli mysli i mówi: To proszę zebys spełniła zyczenia dla mojego przyjaciela niedzwiedzia. Chciałbym zeby spełniło mu sie to, czego będzie sobie zyczył gdy tylko przebudzi sie w zimowego snu. Rybka - no ok. No i niedzwiedz budzi się wiosną, wstaje, ziewa, przeciąga się i mowi: 100 huji w dupe i kotwica w plecy, byle było ciepło ;D

hmm... widze, że jednak wolicie "poważne" tematy... rozwody, nieszczesliwa miłośc, rozstania... ta mgła tak nastraja czy co? czuje sie prawie jak w tym horrorze "Inni" :)

Wiecie dlaczego Batman miał 5tke z w-fu ? Bo zawsze nosił strój ;D

Gość a a a kotki dwa
wolę topik w stytlu ` najwieksze wpadki ` . jak ktos opowie prawdziwa historie to o wiele bardziej chce mi sie smaic niz z kawałów no nie wiem ;P

Chłop miał kurnik a w nim 200 kur. Tylko ze od jakiegos czasu te kury przestały nosic jajka, bo im "czegos" brakowało. No to chłop wymyslił ze kupi koguta, co by je wszystkie przerżnał. Poszedł wiec do sąsiada i mówi: Zenek ty masz 3 dorodne koguty, sprzedaj mi je, bo moje kury przystają nosic jajka. Na to Zenek: Sąsiedzie zamiast tych 3 kogutów sprzedam Ci 1-nego Mówie na niego Kaziu. On obskoczy wszystkie twoje kury. No i przy kilku flaszkach wódki dobili targu. Wieczorem wraca chłop do domu z Kazikiem pod pachą, wchodzi z nim do kurnika i mówi: Suhaj Kaziu, to jest teraz twoj dom, Jestes tu sam panem, nie masz zadnej konkurencji, wszystkie kury nalezą do Ciebie, rób swoje, tylko ze spokojem ,zebys mi sie nie zamęczył. No i wypuscił Kazika. Chłop patrzy a w kurniku zaczeło latac pierze, hałas wielki, Kazik przeleciał w 10 minut wszystkie kury juz 3 razy. Patrzy, a tam idą gęsi no to przeleciał wszystkie gęsi, patyrzy a tam kaczki no i poleciał za kaczkami. Chlop poszedł spać. Wstaje rano, patrzy:O a tam Kazik na progu lezy, niczym trup, zwłoki jego jakby powykręcane w kazdą strone, nad jego cialem juz krąża sępy, ale jeszcze zyje. No i chłop mówi do Kazika: No i co Kaziu, mówiłem Ci ze sam tu jestes, ze masz sie nie spieszyc, a teraz zobacz jak ty wyglądasz, wiesz ile ja za Ciebie zapłaciłem i wszystko na nic. ! Nagle Kaziu podnosi lekko łeb i mówi: Spierdalaj !!! bo mi sępy straszysz ;D

Na co kobieta musi uważać podczas jazdy konno? Żeby nie rozwalić sobie głowy o szafkę nocną:classic_cool:

a a a kotki dwa - a kto powiedział, ze nie wolno pisac o wpadkach? To jeszcze lepiej, piszcie co chcecie byle było smiesznie i wesoło. Bo z całym szacunkiem dla osob wylewających swoje żale - ten topik moze przecież byc inny, prawda ?

Moja wpadka. Ja ją od tyłu, guma pękła, wpadlimy PO tabletke. Koniec histori :D

Gość zalamanamonika998
a mnie chlopak rzucil........:(:(:( nie ma sie z czego cieszyc......