Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadurzony po uszy

Ja 30 letni facet Zakochałem sie w małolacie!!!!!!

Polecane posty

Gość zadurzony po uszy

Ona ma 17 lat, jest siostrą mojego kolegi. Jest cudowna, sliczna poprostu piekna. Ma długie włosy, piekne oczy, mocny makijaż , firura to w ogole marzenie, pupcia, piersi nóżki mmmm.Ubiera sie tak sekownie mini obcasiki oststnio jak sie tak słodko schyliła to widać jej było koronke od ponczoszek odrazu mi sie zrobiło gorąco....W nocy myśle o niej, zreszta nie tylko w nocy bo cały czas wyobrazam ją sobie w łóżku ona ma taki cieniutki głosik ciekaw jestem jakby piszczała jakbym sie z nia kochał jest w ogole taka miła i inteligenta.... jak uprawiam seks ze swoja panna to tak naprawde mysle o tej małolatce, moja dziewczyna juz mnie tak nie pociaga odkąd zobaczyłem ją. chyba sie powaznie wkopałem....... wiem ze to moze wydawac sie troche głupie bo to taka różnica wieku ale ona ma w sobie cos !!!!!!!!!!!

Gość fdsero
a ja mam 26 lat i jetem impotentem ..

Gość zadurzony po uszy
Niki chyba pojebana jestes jak pedolfil jara sie dziecmi ponizej 15 roku zycia a ona ma juz prawie 18!!!!!!!!!!!!!

Gość igulka 26.01.1977
Nie zakochałeś się tylko chcesz ją przelecieć.

Gość zadurzony po uszy
niepokoi mnie tylko fakt, że kupel mówi do niej "Robert" albo "ty stara cioto" jak to interpretować? :-o

Igulka ma rację, nie zakochałes sie tylko chcesz ją przeleciec staruchu.

Gość do zadurzonego
Nie 18, tylko dwa lata więcej od piętnastki - czyli zakamuflowane pedofilstwo. Fuj, wstydź się i zrozum, że ty nie masz już nastu lat i powinieneś uganiać się za kobietami a nie dziećmi.

:) Ubawiłam się . Tak drogie koleżanki wygląda miłość w wydaniu większości mężczyzn. I bądz tu romantyczna...

Gość gość
Podobać się mogą dużo młodsze jak i nieco starsze kobiety. Wyrażanie podziwu dla drugiej osoby nie jest czymś złym. Widzę czasami na mieście mamuśkę z córką i obie są fajne. Ale tylko na podziwianiu poprzestać mi wypada. Najlepiej poznać niewiele młodszą lub rówieśniczkę.