Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktossssssssssssssssssss

ocencie moje cialo ... ZDJECIE

Polecane posty

Gość brudne gacie
Jak juz chcecie krytykowac to krytukujcie normalnie idioci:O ja powiem tyle masz troszke boczki i brzuszek,ale talia zachowana ogolnie ladne cialko:)co do piersi to sa ladne sutki moze i duze,ale tego nie zmienisz wiec do tego sie nie przyczepie bo i tak piersi sa ladne.

Gość ktosssssssssssssssssss
164 cm i to mnie cieszy :)

Gość littlesensiitive to jest
to jakaś bardzo zwykła dziewczyna. Pewnie ona sama napisała o sobie te 2 pozytywne komentarze:-D żeby zasłużyć na mianoładnej trzeba mieć ładne oczy ładny zgrabny prosty nosek duże pełne usta, szczupłą twarz o ładnym kształcie, czoło normalnej wielkości a nie dominujące, gęste ładne włosy. A ona nic nie ma ładnego:-D no może nadzieja jest że ma ładne oczy, ale pewnie też nie skoro zakryła tymi paskudnymi okularmai:-D

Gość wszczepiony343
ciało moze byc , ale wole ogolone na zero

wybacz, metalu nie ściągne, nie wiem czemu ale zazwyczaj ten metal jeszcze bardziej przyciąga facetów:P a dzieki autorce już wiem, że fajnie jest być mała i krąglejsza:) i musze się bardziej opalić :classic_cool:

Gość fbbhxcbxdfhdfh
a jak masz na imie? :) kocham cie

Gość Do ktosss
no właśnie od razu widać że jesteś krótkonogim niewyrośnietym kurduplem ciągnącym tyłkiem po ulicy.Zejdz ze sceny wstydu oszczędź nieatrakcyjna karlico:)

Gość ktosssssss masz
paskudne ciało i jesteś niska.dla mnie nie do przyjecia

Gość ktossssssssssssss
goliłam na zero i czasem gole ale mam mocny zarost i to jest meczace.

Uważam, że masz całkiem fajne ciało. Trochę wkurzające, że według niektórych użytkowników kafe tylko sztuczny cyc nie jest obwisły... No i na koniec: nie wrzucaj więcej swoich fotek, bo to się zawsze kończy obelgami, a poza tym nie pokazuj tak od razu wszystkim tego, co masz tak cenne.

Gość Litlesensitive
jest dla mnie brzydka. PRzecietna to za mało powiedziane

Gość ktosssssssssssssssssssss
"""no właśnie od razu widać że jesteś krótkonogim niewyrośnietym kurduplem ciągnącym tyłkiem po ulicy.Zejdz ze sceny wstydu oszczędź nieatrakcyjna karlico"""" DOBREEEEE !! :d:d:d

Gość raróg
tylko stulejarz wychowany na redtubie nie doceni Twojego ciała-koneserzy ciesza oko póki co:)

Gość fdvsdgvfsgdsg
kocham cie za twoj optymizm, chociaz masz brzydkie cialko to sie sobie podobasz :) wszyscy ludzie powinni tacy byc :)

Gość ktoś lepiej
nie upokarzaj się tymi fotkami.Żali mi ciebie naprawdę. Poza tym nie masz za grosz rozumu w sobie.Jak można będą tak nieidealną dawać fotki do oceny? jesteś za mała , ciało kiepskie, cycki kiepskie ich jędrnośc i brodawki jak u starej baby

Gość ktosssssssssssssss
wiecej nie mam zamiaru... pierwszy raz wysawilam gdzies swoje zdjecia i ostatni... nikt mnie tu nie zna....

Gość co za zazdrosne baby
autorka ma ładne ciało, niejedna chciałaby tak wyglądac littlesensitive nie jest brzydka skąd w was tyle jadu?

Gość abeor
niezłe ciało .Stanął mi

Gość daje_rade_-_przybywaj
kciukiem: facetow ? niewyrosnietych malolatow w stylu wisniewskiego ! no ale co kto lubi... taki metal to jedynie mowi: dziewczyna nie boi sie bolu i generalnie jest pogubiona, więc mozna ja krzesać na wszelkie sposoby - no pod tym względem to może przyciągać niewyżytych :) ale to tylko moje zdanie - nie przejmuj się :classic_cool:

Gość dobrze że masz jeszcze
poczucie humoru. Ja na twoim miejscu szykowałbym się na kilka operacji plastycznych:-D:-D:-D

Gość ktossssssssssssss
do ktoś lepiej nie upokarzaj się tymi fotkami.Żali mi ciebie naprawdę. Poza tym nie masz za grosz rozumu w sobie.Jak można będą tak nieidealną dawać fotki do oceny? jesteś za mała , ciało kiepskie, cycki kiepskie ich jędrnośc i brodawki jak u starej baby No masz racje popełniłam grzech smiertelny... skazujac Ciebie - chodzacy ideał na ogladanie mojego spasionego,obwisłego, przerosnietego cielska... przepraszam bardzo...

Gość Little sensitice i ta goła
to dwie brzydkie nieatrakcyjne dziwuchy!!!! Dlaczego ktoś krzywdę im robi i pisze że są ładne czy mają ładne ciało? Przecież one jeszcze w to uwierzą, pierwsze naiwne, a potem doznają niepowodzeń. Ktoś im coś powie chamskiego i będą zdziwione.Litlle czy jak jej tam to zwykła dziwczynina nie ma sobie nic ładnego, to po co dajecie jej złudzenia.?Nie można ładną nazwać naprawdę ładnej kobiety i ....jej. No sorry. A ta golizna to wogóle porażka. Jakieś ohydne ciało zwiotczałe cyce koszmar a wy piszecie że ładne. To że co trzecia ma takie marno ciało to nie znaczy że to jest ładne

Gość daje_rade_-_przybywaj
ktośśśśśka jestes super ! - na tej plazy nie spuszczalbym Cie z oczu :)

Gość piekne cialo
o ja cie nie moge autorko jeszcze na dodatek ciemne włosy no nie mam pytan napisz jeszcze ze masz oczy koloru braz i sie zakocham

Gość daje 2/10
a tej Litlle 3/10. w życiu nie widziałem bardziej zwykłej dziewczyny.Niejeden mój kumpel nazwałby ją brzydkim kaczątkiem:(

Gość ktossssssssssssssss
do daje_rade_-_przybywaj ... dzieki :)