Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktossssssssssssssssssss

ocencie moje cialo ... ZDJECIE

Polecane posty

Gość nieciekawe ciało
trzeba być naprawde głupim by z czyms takim wystawiac sie do ludzi

paluszku dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=MccmHwA-c4U&f eature=fvw dzieki:D dawno Cię nie widziałam!! może się odezwij w końcu na maila ,co ? kciukiem@o2.pl chciałabym wiedzieć, kto mnie tak lubi:P:) a wy nędzarze kończcie temat, autorka ma świetne ciało poza tym nie każda musi mieć supeł na doopie, żeby byc super naciągnięta i jędrną:O

Gość ktossssssssssssssssssss
no mam ciemno brazowe.... :D jejeje ktos mnie kocha ;)

Gość jarek 94
fajne masz cycuszki :D bardzo apetyczne cialko :) littlesensitive bardzo fajna dziewczyna, naturalna, a nie jakas plastikowa sztuczna odpychajaca baba :O

Gość o ja pierdollejee
Anka???? o kuźwa !!!!!!!!!!!!

Gość buahahahahahaaaa
teraz się znajdzie pewnie cała masa takich niudanych kobiet jak ta sensitive i golaska, które kiepskie jak cholera, gorzej niż średnie ale będą pisać: masz ładne ciało, boska jesteś:-D bo same tak fatalnie wyglądają i chcą stworzyć dzisiejszą "normę". Że niby tak wyglądają kobiety. NIE wyglądają!!! Widziałem wieele nago i mają piekne jedrne ciała o sterczących piersiach i małych sutkach a nie taki wybryk natury.

Gość ktosssssssssssssss
jaka anka ? :P

Gość ile wazysz
?

Gość ktossssssssssssssssss
66

i wiem ze to b. duzo nie wyliczajcie mi ile powinnam schudnac bo to bez sensu.

Gość piekne cialo
o ja cie nie moge brazowe i to ciemno no juz o nic nie pytam

ależ ja ci zazdroszczę:O waże spooro mnej od ciebie a i tak gorzej wygladam:P:O chyba...:D

Gość ktosssssssssss
no 66 kg przy 163-4 ... ja jestem taka ubita, czy jak to sie tam mowi :)

Gość ochechach
Ludzie ocipieliście. Nie wszyscy za swój cel życia uważają katowanie sie dietami, siłownią i wsmarowywanie w siebie kilogramów chemikalii. I całe szczęście! Naoglądają się reklam i podatnej na propagande tępocie odwala.

a ja bardziej kluska-jak to mój mówi ale ja mam 152 cm i jeszcze ze 4 kg muszę zrzucić;O życie jest niesprawiedliwe....:P

Gość abeor
ktossssssssssssssssssss a cipke dasz wylizać ?

Gość ktosssssssssssssssss
dokladnie... ja sie kiedys i glodzilam i cwiczylam i dupa... od malego bylam gruba i juz :D taka mala gruba kulka :) i czulam sie zle ze soba bo kazdy dopierdalał ile mogl a ja wlasnie kobiki z tv stawiałam sobie za wzor do czasu kiedy nie poznałam swojego 1 faceta... dodał mi pewnosci siebie... drugi znow ja odebrał a 3 obecny jest cudny i na kazdym kroku mowi zebym byla soba bo jestem b. kobieca. i ja mu wierze. :) zreszta slyszałam juz nie raz ta opinie... i fakt nie od 18-20 latkow a juz 25 i wiecej.

Gość mikei23
do ktossssssssssssssssssss Wogle nie przejmuj sie tymi opiniami. Sam mam 23 trenuje, jestem szczupły i w miarę wysportowany i jezeli miałbym oceniać Twoje ciało to w skali 1-10 daje mocną 9. Nie widac twarzy która jest najwazniejsza(jezeli chodzi o fizyczność) ale oceniam ciało. Teraz szczegóły: -masz dla mnie bardzo dobrze zachowane proporcje(biust, tali , nogi) -nie masz obwisłych piersi(nie wiem kto to pisał, ale chyba obwisłych piersi nie widział. Bo jak takie wielkie piersi nie maja być lekko skierowane w dół- graitacja się kłania) - sutki normalne. Nie wiedziałem, ze dziela sie na duze małe średnie(to ich srednice mierzycue w stosunku do rozmiru piersi czy jak?) Ja dziele na te które mi sie podobają i nie. Te mi sie podobają. -według mnie dgasz o sobie bo masz bardzo zadbana skórę(opalona, bez plam, krost itp.) -podoba mi sie ten czarny paseczek. Ładnie komponuje sie z opalenizną. - i najwajniejszy jest pepek. Takie włąsnie uwielbiam. Pozdrawiam i gratuluje odwagi!!!

do abeor ... swojemu facetowi tak :P

Gość abeor
od malego bylam gruba i juz taka mala gruba kulka grube to sa osoby ważące 90 kg ..

mialam to samo:) aż mojego nie poznałam i ludzi spoza mojego zadupia;) ale fakt faktem, trzeba te kilka zrzucić i będzie git. Autorko zauważyłaś w ogóle, że pomarańxzki ucichły?:D

Gość ktosssssssssssssss
do mikei23 ... dzieki wielkie... :)

Gość ktossssssssssssssss
no wlasnie widze.... chba to 2 zdjecie ich troche zamkneło ;)

Gość ktosssssssssssss
a z tym kilkoma kg to wiem ze by sie przydało no ale co kiedy brak mi wytrewałosci w dietach, cwiczeniach no i kocham slodycze ;/

Gość abeor
mi sie twoje ciało podoba ..

Gość zielonatrawka
Wiesz, naprawdę jestes ładna dziewczyną:) pozdrawiam Cię serdecznie!