Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myleenka

Kobiece sztuczki jak nie chca przyjśc do nas to my przyjdziemy do nich p

Polecane posty

Co zrobic aby chłopak stracił dla kobiety głowę :P aby był bardziej romantyczny czuły i kochający.... wiadomo mężczyznom okazywanie uczuć często przychodzi z trudnością...

Gość ja_czarownica
O... Chciałam założyć podobny topik:) więc dołączę się do tego... Akurat z okazywaniem uczuć mój okaz nie ma problemów, ale hmm... co zrobić by zakochał się bez pamięci. Pierwszy krok już jest - podobamy się sobie nawzajem... Co dalej? Wiem, że zawsze trzeba wyglądać ślicznie, ale co jeszcze ?

wkurzam się czasami bo mój chlopak dla swojej byłej był bardziej czuły i tpo nawet jej śpiewał i grał na gitarze :) wiem przeszłośc to przeszłośc ale tez bym tak chciała

Gość ja_czarownica
Na wszystko potrzeba czasu;) Mi mój były też grywał na gitarze, ale to nie tak od razu ;) Tyle ze mnie to drażniło eh...

dlaczego drażniło?? :P a mi brakuje :) ROMANTYZMU.... jak ja bym chciała być jego oczkiem w głowie 🌼

Gość ja_czarownica
he he tak po prostu ;) mój romantyzm idzie w inną stronę. Dla mnie to" spacerki, wspólne wypady, miłe smsy... wieczory we dwoje:) Nic się nie liczy tylko my...

Gość nie mam już złudzeń
Ciesz sie że przynajmniej w święta przychodzi z kwiatkiem - niektórzy zapominają nawet o tym.