Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gatu

Co najbardziej dyskfalifikuje kobiety?

Polecane posty

Gość Gatu

Jak wyżej,można pisac same numerki:) 1.Tłuste włosy 2.To że przeklina 3.Brzydkie zęby(z próchnicą,zaniedbane) 4.Krzywe nogi 5.Bardzo wysoki wrost 6,Wiele rozstępów i cellulit 7.Obwisłe piersi 8.To,że jest zbyt zabawna i non stop się śmieje 9.Mało zaradna,mało ambitna 10.Zbytnia wrażliwość(może non stop płakać) PiSZcie:)

Gość perkoza 76
2, 3

Gość mnie na dzien dobry
dyskwali...cos tam za dlugi eto slow lae chce powiedziec ze mnie dy....moja gupota i tepota nie z tej ziemi. az sie czasem zastanaiwam skad zem jezt

Gość brzydkie stopy
:/

3.Brzydkie zęby(z próchnicą,zaniedbane) 8.To,że jest zbyt zabawna i non stop się śmieje chyba tyle :)....te dwa punkty raczej nie wspolgraja ze soba :D :classic_cool:

Gość palenie fajek
zwłaszcza na ulicy 2. za gruba tapeta 3.przesadna mimika, trzęsienie rękami i czym się da 4. eksponowanie pępków, cycków i stringów 5. chlanie piwska

Gość siedem lez
Siedem grzechów głównych. 1) pycha, 2) chciwość, 3) nieczystość, 4) zazdrość 5) nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu, 6) gniew 7) lenistwo

Nie chciało mi sie wszystkiego czytać ale zdecydowanie kobieta nie może być chamska, brzydka, nie może przeklinać, być niezadbana, zachowywać się niekulturalnie i kompromitować swojego faceta.

Gość eee tam to chyba brednie
1. Palę papierosy 2. Chleję piwsko 3. Może nie notorycznie, ale zdarza mi się przeklinać 4. Czasem jestem chamska 5. Jestem zbyt zabawna i ciągle się śmieję :O 6. Mogłabym skompromitować swojego faceta Mimo tych wszystkich paskudnych cech to mnie nie dyskwalifikuje, i nie narzekam na brak powodzenia u płci przeciwnej

Gość Eligiusz Niewiadomski
Niepożądane cechy u dziewczyny: - chamska -puszczalska -,pusta" i tępa - brzydka -upośledzona -kryminalistka -lesbijka -zakonnica lub dewotka - wyznawczyni jakiejś diabelnie ortodoksyjnej wiary - zrośnięta z syjamską siostrą -posiadająca niedających się polubić rodziców - mająca jakiś debilny fetysz, np scat -martwa Reszyta bez znaczenia

-posiadająca niedających się polubić rodziców - no dzięki,raczej nie mamy wpływu na naszych rodziców :O

8.To,że jest zbyt zabawna i non stop się śmieje - to chyba dobrze,że jest zabawna i cieszy sie życiem...gorzej,jeśli jej żarty są prymitywne albo głupkowato śmieje sie z niczego :P

Gość goldeneyeguy
zdecydowanie sadło i ogólne zaniedbanie i BARDZO wysoki wzrost

Gość yhyyhym
a charakter? nie liczy sie dla Was wykształcenie? wybralibyście jakas paniusie pudernicę? rozpieszczoną launie?

Gość goldeneyeguy
charakter pozniej na poczatku kobieta musi przyciągnąc wyglądem a charakteru przeważniei nie poznasz po wygladzie