Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elegancko

dostalam pokoj w akademiku

Polecane posty

to pierwszy rok boje sie chyba bede musiala na poczatek napic sie jakiegos wina przeciez ja tam nikogo nie poznam, z moim podejsciem do ludzi' ja sie ich boje ! :D

Gość na waleta
pieciu facetow i ja

jakos tak ciezko mi przychodzi sie z kims poznac, nie umiem do kogos podejsc i zagdac potem to wiadomo z gorki, jak juz kogos poznam to jestem juz nawet az nadto smiala, ale ten poczatek...

hnm no to chyba bedziesz musiala sie przelamac poczatki zawsze sa najtrudniejsze, wiem cos o tym;) co studiujesz?

elegancko mozesz trafic na super wsollokatorke tak jak ja ktora jest teraz moja najlepsza przyjaciolka a mozesz trafic jak inna moja kolezanka na jakas wredotę ktora nauczyla sie akceptowac ale nie wytrzymuje psychicznie:-D nie tylko od ciebie zalezy czy bedziesz sie z ludzmi dogadywac :-) zawsze mozesz sie dogadac i zmienic pokoj :-P

Gość elegancko.
Słuchajcie, a czy to pawda że jak chcę uprawiać w akademiku seks to muszę dopłacić do opłaty za mieszkanie?

na poczatku sa zwykle wolne miejsca dla osob ktore np dostaly akademik we wrzesniu. tylko musisz wymyslic dobry argument ale moje kolezanki powiedzialy po prostu ze przeszkadza im wspollokatorka bo coś tam..i mogly zmienic pokoj :-D A jesli moge wiedziec w jakim miescie bedziesz studiowac?