Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

do wszystkich ludzi tego forum bioracych psychotropy

Polecane posty

Gość

interesuje mnie kwestia przytycia i prosze o dokładne i rzeczowe odpowiedzi : - co i przez jaki okres czasu brałaś/bierzesz - ile przytyłas - wszystkie zaobserwowane w tym czasie skutki uboczne mam nadzieje że topik sie rozrosnie:)

Gość przerwa cos Ty znowu
wymyśliła !!!! :o:o:o Na hooj Ci psychotropy, nawet o tym nie myśl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hjhjjhjhjhj
Lerivon-po 2 tyg przytyłem 10 kg...jest to lek przeciwdepresyjny,wiec najbezpieczniejszy z wszystkich psychotropów...

Gość
ale na pewno 2 tygodnie ?-14 dni i 10 kg ? kurcze zapomniałam o pytaniu : czy wiecej w tym czasie jadłaś czy te kg wzieły sie tak jakby z powietrza :O aaaaa:O zaburzyło to prostote tego topu :classic_cool: 😭

Gość hjhjjhjhjhj
jadłem tyle samo tylko ten lek spowalnia metabolizm...

Gość
o masakra jak bosko :) porozmawiasz ze mna jeszcze chwilke ? prosze to dla mnie mega ważne wczesniej byłes normalnej budowy , za gruby , za szczupły? może tez nie mogłes przytyć? i żadnych skutków jakis takich wiekszych ?

Gość dhrshtyh
Brałam Lerivon przez kilka dni i odstawiłam - czułam się strasznie, byłam senna, rozkojarzona, szumiało mi w głowie, głowa mi pękała, a na dodatek przytyłam już po kilku dniach. Teraz tylko Xetanor - ale też samopoczucie kiepskie, trudności w koncentracji, formułownaiu myśli, ale i zmniejszenie apetytu.

Gość chchch
moja mama bierze od dawna, nic nie przytyła, jest bardzo chuda

Gość hjhjjhjhjhj
byłem chudy,po tym leku przytyłem i co najwazniejsze dla mnie poprawił mi sie nastrój bo to w koncu lek przeciwdepresyjny....

Gość ale czaddd
http://www.swiat-zdrowia.pl/konkurs/8987 ja tez jestem chuda, mam 163 i waze 44 kg.. i sie tym nie przejumje.. pij te odzywki dla kulturystów, jedz tłusty twaróg z 3,2 mlekiem i cukry sporo.. ser zółty, białe pieczywo...

Gość hjhjjhjhjhj
przez kilka dni brałam lek i odstawiłam bo mnie usypiał....lek przeciwdepresyjny rozkreca sie od 2-4 tyg...wiec nawet nie poczułas jego rzeczywistego działania,

Gość
SweetSacrifice --> no teraz to raczej nie możliwe, takie stresy 😭 zreszta taka mega wyżerka straaasznie ogranicza i tez stresuje.. juz to przerabiałam czasami w nocy z gorczaka sie budziłam,, po tym nocnym obrżarstwie do granic mozliwosci :I Nowa w miescie prawdziwa --> ja chce przytyc w zdrowe miesnie a nie spuchnac na wodzie, a z tymi tzytzkami to też nie wiadomo :classic_cool: chyba.. ? :P dhrshtyh --> ale moze to tylko chwilowe.. kurcze juz sie napaliłam na ten Lerivon to lepsze niz ta olanzapina dla schizoreników chchch --> co bierze? konkretnie ? hjhjjhjhjhj -->ok thx bardzo 🌼 nie mam wiecej pytań ;]

Gość
pedał_zawodowiec -> bo chce przytyc ? bo chce przytyc na psychotropach ? czy głupio odpowiadam ? :classic_cool: :)

Gość chchch
Nie wiem co bierze, ale wiesz o tym, że te leki uzależniają bardzo? A może to, że jesteś chuda to u ciebie genetyczne?:P Ja np. jestem chuda po mamie i pewnie już nigdy nie przytyje.

Gość
ale to jeszcze kwetia lekarza :classic_cool: ten od psychotropów bardziej mi odpowiada 😭

Gość zwidująca
Potwierdzam, że Lerivon. Biorę około 2 lata, przytyłam około 15 kg, wcześniej byłam typowym wieszakiem. Ze skutków ubocznych tylko na początku senność.

Gość to samo co u ciebie
Ja po psychotropach ( lorafren, oxazepam, diazepam ) schudłam 11 kg, bo apetyt zniknął mi zupełnie. Brałam ok. trzech miesięcy.

Gość
chchch --> no to zerknij , teraz ,prooosze :> własnie np w genach mozna odziedziczyc szybką przemiane , wiec chce ja sobie spowolnic sztucznie :classic_cool: nakreciłam sie, mamy 21 wiek mozna wszystko :classic_cool: no prawie :)

Od psychotropów będziesz zamulona!! nie będziesz już ta samą Przerwą, którą wszyscy znamy i kochamy;( nie będzie Ci się chciało nic robic, będziesz ospała...

Gość chchch
jak wróci z pracy to spytam:P

Gość panienka N-ka
mocloxil (czy jakos tak ) 3 mies -strasznie mi sie spac chcialo poza tym nic anafranil-okolo roku w mniejszych wiekszych i znow mniejszych dawkach (bardzo sprytne co :/ ?) -zadnych skutkow nic przy zadnym nie przytylam, oba to antydepresanty, w leki nie wierze i zadnego ich dzialania nie zauwazylam..skutkow ubocznych takze

Gość chchch
dobra, sprawdziłam. cloranxen

Gość lerivon jest ok
tycie jest pewne,na poczatku lekko uspokaja ,po ok.2 tyg człowiek zaczyna rozkwitac psychicznie...

Gość zwidująca
Przerwa, pamiętaj że leki typu benzodiazepiny (CLoranxen, Lorafen, Relanium) bardzo uzależniają. Jak mi ich zabrakło, straciłam przytomność i dostałam ataku padaczki. Wychodziłam z uzależnienia w strasznych mękach, kilka lat wyjętych z życiorysu. Dodatkowo od benzodiazepin nie przytyjesz. Polecam Lerivon jak już musisz koniecznie. On jest w miarę bezpieczny i naprawdę się tyje. Ale benzodiazepin nie ruszaj, bo nawet biorąc przez miesiąc, uzależnisz się i będziesz płakać rzewnymi łzami jak ja. Ataku padaczki nie polecam nikomu.