Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia325235235235

FOTKA.PL KTO MA KONTO NA FOTCE

Polecane posty

Gość sylwia325235235235

Macie konto na fotce? Czy spotkaliscie sie z kims z fotki? Myslicie, ze mozna spotkac tam kogos fajnego , anie tylko zboczencow? Wypowiadaajcie sie :)

Gość bajadera jak cholera
ani na fotce, ani na n-k nie mam....i nawet dobrze mi z tym ;)

ja kiedys mialam na fotce i tak poznalam mojego obecnego chlopaka tyle ze to byl znajomy mojego kuzynostwa wiec mniej wiecej bezpieczny byl;)

Gość no a czemu niby nie
:classic_cool: ja poznalam kolesia na nk... ;] pierwszy raz do mnie napisał.. Na pierwsze sptkanie po tygodniu zaprosiłam Go do...DOMU xD ale byli starzy wiec sie nie bałam. spotkalismy sie dwa razy, po czym on zerwal ze mną, a gdy po miesiącu chciał wrócić, kazał mu się cmoknąć w dooopę :classic_cool: na czacie poznalam kolesia z okolicy tez fajny gosc :D a tak to poznawalam kolesi przez telefon od kolezanki wzielam sobie numer do jakiegos...i sobie pisalismy i zawsze bylo tak, ze do mnie dzwonili jak najęci, oczarowani moim charakterem i głosem :classic_cool: a czy z tego coś wychodziło...tylko czasem! wiadomo, róznie z kimś dogaduje się przez tel jak i na żywca. ale te znajomosci wspominam bardzo dobrze. I trzy razy tak wlasnie chodziłam z chlopakiem :D a wiec ryzykowac mozna :D

Gość fcbbgvgb
na czacie poznałam moja drugo polowke vodki :P