Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieeekaaawskieeeeeeeeeeeeeeeee

pozyczka w providencie!!!

Polecane posty

potrzebuje szybko wziac pozyczke!!!!! nie mam czasu na czekanie az z urzedu skarbowego przyjdzie papierek o niezaleganiu!!!!! myslalam juz niestety o providencie, patrzylam na te kalkulatory na ich stronie, czy ktos moze mi powiedziec,jak to sie ma do rzeczywistosci??? wiem jaka jest stopa procentowa, ze duzo do splacenia itd itd. potrzebuje na gwalt 5000-6000zl. jesli wybiore opcje przelew tygodniowo wyjdzie 60pare zl. lub 120. czy jesli nie bylam ich klientem dadza mi taka pozyczke? cos na stronie jest napisane,ze do 1500 dla nowych. jak to jest? mam wlasna firme zarobki ok 6000-7000 netto.

Gość nie polecam
Wzięłam kiedys 5000.Oddałam 9000.A jak spóźniałam się jeden dzień z wpłatą raty miałam w domu wizytę twardych karków,którzy straszyli mnie,że zabiora tv,wieżę itp..koszmar,chamstwo i naciągarstwo!

nie bierz pozyczki w providencie!!! jak nie bedziesz splacal lub za dlugo to potrwa to ci nogi polamia! moj znajomy mial taka sytuacje z providentem, odwiedzilo go kilku dresiarzy, najpierw byli go nastraszyc ze ma splacic a pozniej pobili go.

Gość heeermeeenegilda
nigdy w życiu provident!! :o naprawdę!! mam z tym niemiłe wspomnienia :o

Gość SCARLET1976****************
PODPISUJĘ SIĘ POD RESZTĄ =PROVIDENT TO WAŁEK.MOJA KOLEZANKA BRAŁA KIEDYŚ....

dzieki za odp. ja wiem,jakie jest boprocentowanie, ale przy pierwszym kredycie czekalam rowno 13 dni na zaswiadczenia z urzedu skarbowego!!!! nie mam tyle czasu teraz. dlatego musze isc do providenta, zwroci mi sie to i zamierzam placic im te tygodniowki, wiec nie obawiam sie polamania nog:/ zreszta to niezgodne z prawem i dziwie sie,ze do takiej sytuacji doszlo. tam jest wszystko napisane, ktos kto podpisuje umowe wie, na jakich warunkach jest ona. nie rozumiem zdziwien ile sie ma potem do splaty?! nie biore jej po to,zeby nie placic... w lukasie wyobraz sobie,ze dadza mi ale 3000zl to dla mnie za malo. tylko tyle, bo nie bylam ich klientem i najlepiej jakbym miala cos na raty u nich wtedy jest inaczej. mi chodzi o to, czy za pierwszym razem provident udzieli mi pozyczki na te 5000 czy 6000zl?

Gość ja666
a zastanawiałaś się nad kredytem odnawialnym np w PKO? Dają najchętniej do wysokości zarobków. Ja takowy posiadam na wszelki wypadek tak zwany:) pieniądze są, ja mogę z nich skorzystać albo i nie... Oprocentowanie w skali roku jakoś 13 procent...polecam

dzwonilam do nich, na pierwszy raz dadza mi do 1500zl, to mnie nie urzadza. w pko bp mam juz kredyt, zreszta bylam u nich kaza mi dac paperki z urzedu skarbowego itd itd. no nic chyba nie mam wyjscia. dzieki!

Gość scarlet1976*******************
zobacz jeszcze w Skoku jakie mają warunki

Gość ciekawskieeeeeeeeeeeeeeeeeee
bylam, chca tego samego. zobaczymy. zlozylam wniosek w mbanku chca tylko pit, to wezme od ksiegowej,. zobaczymy czy mi dadza.

ja polecam portale social lending, mimo że wciąż są mało popularne w Polsce, to myślę że warto!

Gość Grażynka dziewczynka
Jeśli nie jesteś klientem Providenta, to pożyczą 300- 3000 zł za pierwszym razem jeżeli wyślesz formularz przez net zamiast dzwonić na ich infolinię. http://www.pozyczki.biz.pl/provident/ :)

Gość gość
Polecam Profi Credit. Najlepsze warunki! Firma uczciwa i rzetelna. Zawsze dba o klienta. Brałam u nich nie raz pożyczkę i zawsze bez problemu.

Gość gość
Co innego brać pożyczkę na 1000 zł, a co innego na 10 tys. Każda firma ma tutaj inne warunki, w jednej bardziej się opłaci mniejsza suma, a w innej bardziej się kalkuluje wziąć większe pieniądze. Dlatego warto sobie to porównać zawczasu. Na stronie www.chwilovka.pl jest ciekawa porównywarka. Sporo ofert, w tym dużo pożyczek za 0 zł dla nowych klientów.

Gość FinansowyGuru
Witam, Osoby zainteresowane kredytem bądź pożyczką z ominięciem sprawdzania w systemach BIK oraz BIG poproszę o kontakt pod adresem : kontakt@mojguru.pl Chętnie pomogę i pokieruję w odpowiednie miejsce. Pożyczki do 8.000zł, kredyty do 45.000zł. Pozdrawiam, Michał

Gość gość
Szczeraze polecam www.nastepnapozyczka.pl Szybko sprawnie i bez zaswiadczen, biku czy krd.