Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniaaa85

Ciąża przy regularnym braniu tabletek antykoncepcyjnych UWAGA

Polecane posty

Gość niuniaaa85

Heh także stoję przed tym dylematem CIĄŻA a CILEST Powiem tak moja kuzynka brała DIANE i zaszła w ciążę mimo regularności co do minuty.Następny przykład znajoma przy regularnym stosowaniu ma dwójkę małych także nie wiedomo jak na to patrzeć. Mój przykład biorę CILEST od 7 miesięcy wcześniej brałam NOWINETTE ale mi nie służyły(...) a teraz mam mdłości na zapachy, mdłości ranne i wieczorne i inne objawy wskazujące ciążę...a brałam regularnie także czekam na wystąpienie miesiączki Pozdrawiam

Gość niuniaaa85
A więc... dostałam okres ale bardzo słaby i mało co krótki 3,5dnia.. nadal mam mdłości itp.. a więc czekam na wizyte u ginekologa za 5 dni się okaże ...ale raczej to ciążą no chyba że się mylę... Wszystko sie okaże :)))))))

Gość wierra 333
wiesz co, ja tez biore tabsy juz ponad rok i powiem i krwawienia z odstawienia sa rozne raz bardziej obfite raz mniej akle ciazy brak:) wiec glowa do gory bedzie dobrze:) ciaza przy regularnym stosowaniu tabletek jest naprawde minimalna a raczej rowna zeru :)

Gość asia88-84
mialam mdłości przy ciles na zapachy, mdłości ranne i wieczorne i inne objawy wskazujące ciążę...a brałam regularnie!!!!! teraz mam novynette i jest ok:)

A ja z dystansem pochodzę do tej szalonej regularności nu koleżanek. sama mam taka jedną koleżankę, która jak zaszła, to brała super regularnie. Ale zanim zaszła, to się po pijaku chwaliła, że bierze w kratkę i jeszcze nie wpadła.Nie twierdzę, że to niemożliwe (bo możliwe, 100% daje tylko szklanka wody zamiast) ale to kilka osób na tysiąc. jeśli w Twoim otoczeniu tyle koleżanek i kuzynka zaszło to ja bym nie ręczyła za ich regularność jeśli nie patrzyłaś codziennie jak łykają ;)

Gość blackcat
ja też słyszałam od znajomych które wpadły że brały mega regularnie a później wychodziło że jednak nie zupełnie :o Zwykle jak któraś wpadnie to zrzuca winę na tabletki a nie na swoją głupotę/sklerozę itd. Ja biorę tabletki dłuższy czas i przez pewien czas też miałam mdłości i "objawy ciąży".

Gość niuniaaa85
Witam Was.Wszystko się okaże nie ma co się martwić na zapas heh do środy kilka dni, dam wam znać :) . A jeśli chodzi o moją kuzynkę to nie powiem bo racja nie widzialam jak lykala ale ona raczej nie opuszczla bo sie bala.Jesli bedzie u mnie baby to się będziemy się cieszyć. Pozdrwiam :)))

Gość niuniaaa85
Lekarz powiedział, że to fałszywy alarm i że przy regularnym stosowaniu tabletek i tak nie ma szan na ciąże także te wypowiedzi na forach to penie jakies bzdury.