Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamelotka

mój chłopak dziś nocuje u innej

Polecane posty

teraz to się wkurwiłam na maxa!!! niby, że idzie nocować do brata tej dziewczyny, a oni mieszkają razem!!! już tak po raz kolejny! a najgorsze jest to, że to jego była i wiem, że bardzo jej zależy by mi jego odbić!!! nienawidzę go i jej;/

Gość żałosneeeeeee
luie Cie z mmojego topiku o witce z nosa :D ale temat masz niezbyt fajny :(( wydaje mi sie że ja bym nie wytrzymala, bo on beda mieli dzis niezly ubaw we dwoje w sypialni :( !!!

Wpólczuje serdecznie , a z jakiej racji idzie nocować do tego niby " kolegi " co własnego łożka niema?

a czego on nocuje u tego kolegi?;/ z jakiej racji? skoro mieszka tam tez jego była;/ kochana ja na Twoim miejscu juz bym mu powiedziala ze jak tam pojdzie to niech juz nie wraca i kopa w dupe jeszcze tym bardziej ze piszesz ze to nie po raz pierwszy... co za gnojek

takie tłumaczenie to O dupę potłuc , no to co po naprawianiu silnika padnie od razu , nie wierze żeby to było prawdziwym tłumaczeniem , totalna ściema, a tak z ciekawości to po ile macie latek :)

phi, jenyyyy ja bym to zakonczyła chyba wraz z jego pójściem tam! znam takie numery. nie daj sie nabrać, nie bądź naiwna.

ma troszkę , dziewczyno przed Tobą całe życie, mnóstwo nowych znajomości, ciekawych ludzi , napewno spotkasz na swojej drodze fajnego , ciekawego i "wiernego" chłopaka, daj sobie spokój ,

napisałam mu wiadomość ( na dodatek z błędem;/): skoro tam nocujesz, nie chcę Cie już więcej wiedzieć. pewnie bym nie zareagowała i dusiła w sobie emocje, gdyby nie Wasze jednostronne zdanie na temat tej sprawy... a on by się tam... a, wolę nie myśleć..

Nocowanie w jednym domu z byłą dziewczyną nie wróży nic dobrego:o

tuńka masz rację tuńka, dzięki wielkie. jeszcze nigdy nie byłam tak stanowcza dla chłopaka jak teraz... zawsze dawałam się wykorzystywać;/

mądra dziewczynka [ brawo] , jak mu zależy przybiegnie na kolanach :D , ale na Twoim miejscu zapytałabym czy tak szybko silnik naprawiony :P jak odpisze jakaą durną wymówkę daj sobie spokój, nie trać najpiękniejszych latek na Pacana zresztą i w pierwszym przypadku niech spada na dzrewo naprawiać silniki :D

gdyby moj facet tak postapil powiedzialabym otwarcie jak zostajesz tam na noc to zostan tam juz na dobre bo do mnie nie masz po co wracac! przyjajmniej bys sie przekonala co jest dla niego warzniejsze i co wybierze. jak tam zostanie to nie masz co rozpaczac to zwykly dupek a lepiej dowiedziec sie wczesniej niz za puzno.

o fuck;/ wszystko zniszczyłam. on mi odpisał tak: na pewno nie chcesz? jak napiszesz na pewno to dam Ci spokój. na zawsze. ja tylko ten silnik chce zrobic. magdy nie ma...i nie bedzie. przysiegam. ale jak sobie chcesz, już daje ci spokój.tylko szkoda ze nie umiesz docenic ze ciezko bede robil bo chce miec jutro caly dzien dla ciebie. pa ja mu na to: to zrób to jutro, bo i tak sie nie spotkamy. czuje się FATALNIE

Nie ma za co Maleńka , ja wyrażam tylko swoje zdanie :) oczywiście nie musiśz się nim kierować , możesz wziąść pod uwagę :)

a co miał Ci napisać? oczywiście, że próbuje odwrócić kota ogonem. dupek!

Ja bym się nie przejmowała tym jego tekstem, teraz próbuje w jakiś sposób wymusić na Tobie poczucie Winy , moim zdaniem , ajkby mu zależało , to odpisałby inaczej , moim zdaniem ,ale skoro taka drobnostka i już " Ci da spokój na zawsze" to tak naprawde chyba mu za bardzo nie zależy

tuńka zazwyczaj jeśli chodzi o postępowanie z chłopakami, to podejmuję złe decyzje... dlatego zaufałam teraz Tobie:) i innym kobietom. on odpisał: jak chcesz, ide do domu. ale nie zobaczymy sie bardzo dlugo. sama tak wybrałaś. nie pisz już do mnie, czesc. jaki z niego dzieciak!;/

xymena hej kochana... ja mam same problemy z tym dupkiem. już wysiadam powoli i chyba dziś, dopiero dziś podjęłam właściwą decyzję. a co u Ciebie?

kamelotka :) określenie Dzieciak jest tu jak najbardziej poprawne , jaki Liryczny w dodatku :)

zgodnie z życzeniem , nie pisz do niego :) zobaczysz jaka bedzie rakcja jak ochłonie troszke

Gość asdasdasdasdas
kamelotka moj chlopak tez tak potrafi pisać..albo "zebym szukala sobie innego"... pozniej zazwyczaj sam pierwszy sie odzywa do mnie.. Nie odpisuj juz mu nic, zobaczysz sam sie odezwie ze jakis czas..