Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaaaaa

bezskuteczna walka z zezem

Polecane posty

Gość smutnaaaaaaaaa

mam juz tego dosc :-( kolejna operacja i efekt zaden :-(

Hej ,wejdz koniecznie na to forum http://strabismus.phorum.pl/ najpierw się zaloguj, potem sie przedstaw znajdziesz tam odpowiednie posty , potem w dziale Nasze przypadki - opisz swoją historie, jakiego masz zeza, ile wynosi stopni , czy jest jawny czy ukryty, zbieżny czy rozbieżny... Na tym forum znajdziesz odpowiedz na każe nurtujące Ciebie pytanie, ludzie tam są ok, odpowiadają szczerze i z chęcią.Jest tam także lista do których lekarzy można sie wybrać na konsultacje, najbardziej polecanym lekarzem i specjalistą od zeza jest Dr johan z Katowic.Mój nick na tym forum to moniamona1, tam jest wyszukiwarka gdzie się szuka autorów postu, chcesz to sobie poczytaj także o moim przypadku.Tylko pamiętaj najpierw sie zaloguj, potem przywitaj, i opisz swój przypadek, tam obowiązuje porządek na tym forum:) Nie masz nic do stracenia a wiele możęsz sie dowiedzieć i zyskać jak wielu tam ludzi. Życzę powodzenia i pozdrawiam.

Jeśli chcesz abym pomogła Tobie poruszać sie w tym forum napisz do mnie na emaila moniamona@vp.pl .Postaram się pomóc.

Gość smutnaaaaaa
bylam na tym forum , korzystalam z konsultacji i zabiegow u lekrzy z tej listy. :-(

Gość i jak tu normalnie zyc
:-(