Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KK67676

BŁAGAM POMOZCIE !CZY JEST TU JAKIŚ NAUCZYCIEL ???PROSZE O POMOC!

Polecane posty

Gość KK67676

cZY JESLI dopiero zaczne od wrzesnia prace w szkole czyli staż ? i to umowa na pol etatu to czy naleza mi sie te dofinansowania do dalszego ksztalcenia sie ?bo zamierzam uzupelniajace magisterskie studia podjac teraz.dlatego pytam czy mi sie naleza .. wiem ze w naszej szkole to jest własnie ale nie wiem czy stażystom i to na pol etatu tez to sie należy jesli będa sie starać o to?

Gość VBBBBNBBNBB
kurde co to ma znaczyc bez magisterki byc nauczycielem??? czego?

Gość chyba sie nie nalezy

Gość a dddddddddddddupa
jak sie pracuje na pol ettau nto sie stazu nei oodbywa sorry i trzeba miec magistra

Gość KK67676
UCZE NIEMIECKIEGO WIEC MOZNA !

Gość nauczycielka z 20 letnim staże
Jak masz pół etatu to już otwierasz staż. W poniedziałek musissz tylko zanieść pismo z prośbą o otwarcie stażu, bo pierwszego września już będzie na to za późno.

staz zaczynasz automatycznie jesli oczywiście masz min. 9 godzin tygodniowo i umowe o pracę najpóżniej od 14 wrzesnia tak mowi rozporządzenie o awansie zawodowym

Gość KK676776
Ale mi dyrektor przeciez jasno powiedzial ze mam staż .byla juz konferencja i znam zasady . tylko nie wiem jak z tym dofinansowaniem jest dlatego pytam czy m isie nalezy to dofinansowanie jak jestem stażystka dopiero i na pol etatu czy nie?

Gość dofinansowanie do ksztalcenia
dalszego nalezy sie TYLKO TYM CO PRACUJĄ Na caly etet maleńka więc nic z tego!

Gość tez tak mysle własnie

Gość xvvbdrtzrettz
co za czasy kurde ja mam magistra i podyplomowke a pracy nei mam w zawodzie nauczycielaatu po badziewnym licencjacie maja zenada

Gość IIFD88R8RRTRTRT
NO WIDZISZ SIEROTO ..TRZEBA BYC BYSTRYM A NIE TAKIM GŁĄBEM JAK TY ZE NIE UMIE SOBIE PRACY ZNALEZC!DZIEWCZYNA NAPISALA ZE MAGISTRA ROBI OD PAZDZIERNIKA WIEC ZASTANÓW SIE CO PISZESZ. LICENCJAT JEST LEPSZY NIZ MAGISTER BO PO LICENCJACIE MOZNA OD RAZU PRACOWAC !A MAGISTRA KONTUNUOWAĆ

Gość beoo444
zazdroszcze ci ze masz prace kochana ja nie mam

Gość xvvbdrtzrettz
sama gulo jestes sieroto ja nie bawilam sie w licencjat bo wtedy sie czegos takiego nei uznawalo a konczylam studia dzienne prace mam dobra w urzedzie ale wkurza mnei takie konczenei licencjatow i uwazanie sie za nuczyciela nie mam szacunku dla takich nauczycieli a uczniowie zreszta tez

Gość sdsdsaa
dokladnie co za czasy zeby z licencjatem uczyc i jeszcze soobie chce studia na koszt panstwa robic ja pracuje jako polonistka u musialm miec magistra a podyplomowke tez zrobilam na wlasny koszt

Gość szacunku to ja nie mam
do takich zazdrosnych debilek jak ta powyżej! ty w urzędzie? z takim wulgarnym językiem? strasznie mi cie żal pusta ,małointeligentna i chamska kobieto! wybacz ale dalej z taką pustą osobą nie dyskutuje .do widzenia! zachęcam co kupienia słownika języka polskiego kobieto!

Gość stare krowy chahahahhaa
za granica tylko licencjat sie liczy a wy zazdrosne ze mlodsze uczą juz i ładniejsze od was pewno umieracie z tej zazdrosci..haha

Gość dlaczego nikt mi nie odpowie
Czy mi ktoś odpowie na pytanie czy mi przysługuje to dofinansowanie ?jak to jest /?KŁoccie sie ale na innym wątku. Ten jest mój i pytam o coś A WY IDZCIE NA INNY WATEK SIE KŁÓCIĆ!

Gość xvvbdrtzrettz
jasne ty to dopiero ejst wychowana matko co za zenujacy pustak wiesz zeby pracowac w urzedzie trzeba sie odnalezc w kazdej sytuacji a na forum to ja slownika nie potrzebuje pisze szybko i nie chce mi sie poprawiac nie zazdroszcze pracy za grosze tylko dziwie sie jak nauczyciel moze sie cieszyc szacunkeim skoto takie mloty rzyjmuja do pracy bez wyksztalcenia zreszta

Gość o ja a czego ty uczysz
???????? :o

Gość HAHAHAHHAHLL
LICENCJAT TO JEST WYKSZTALCENIE WYŻSZE ALE TA WYŻEJ CHYBA NIE WIE TEGO WIADOMO KTO W URZĘDZIE PRACUJE.. GŁOWNIE TAKIE PLOTKARY PIJACE KAWKE I NIC NIE ROBIĄCE.. ZAZDROSCISZ ZE MLODA LASKA UCZY JUZ A TY STARSZA RASZPLA ZE ZGRYZOTĄ I ZAWIŚCIĄ ? MOZE NIE MASZ SEKSU I DLATEGO TALA WREDNA SUKA JESTES?HEHEHEH

Gość Widac jaka zazdrosc
sie odzywa w tych co zazdroszcza ze po licencjacje mozna juz uczyć? broni ci ktoś?> ?? idz na licencjata i nie zazdrosc i nie mscij sie tutaj za to ze ty pracy nie masz w zawodzie..co za zawistni sa ci Polacy.