Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna 27....

kobietki pomóżcie prosze bo nie zmrużyłam oka

Polecane posty

Gość laydy gaga
Nic nie mów. Po co? Zepsujesz wszystko. Czego oczy nie widzą sercu nie żal. Wytłumacz sobie to tak: nie byliście razem to się przespałaś z kimś innym. Skąd wiesz czy on też tego nie zrobił a nie chce wcale Ci tego powiedzieć?

Gość Anna 27....
to wyżej pisałam ciągle ja tylko nicka źle wpisałam :)

Gość willi
nie mów wielu moich kumpli i ale ja sam tak nie miałem ale bym tak też zrobił jak oni czyli zrezygnował ..... nie radzę mówić

Gość laydy gaga
teraz dopiero doczytałam :) powiedziałaś..... trudno. stało się. życzę powodzenia

Gość do anny 27
Poczekaj poczekaj....on cie zostawił i olał całkowicie po czym sobie wraca jak nigdy nic a ty skoaczesz koło niego i masz jeszcze wyrzuty sumienie ze sie z kims przespałaa??? Dziewczyno NIE BYŁO GO !!! OLAŁ CIE!!! nie meiej wyrzutów sumienia. Jak mu zalezało to powinien nie zostawiac i pilnosc :P Miłosc twojego zycia???? hahaha no prosze cie.... ty chyba jego miłoscia nie byłas skoro cie olał :P z tego juz nic nie bedzie... wspomnisz moje słowa... rozpadnie sie ten zwiazek z wielkim humiek. Odszedł to nie powinnien nigdy wracac a ty nie miej wyrzutów sumienie :) ....on powinien miec! P.s wiem co mówie bo to przerabiałam. Nienawidze takich kurwa motajacych sie facetów. Albo sie jest z kims albo sie nie jest i nara!

Gość Anna 27....
znam pary którym sie udało po podobnych przejsciach i znam takie ktorym nie. zobaczymy....

Gość do anny 27
jak sobie chcesz

Gość lolopopa
zachowaj to dla siebie chyba, że i jego weźmie na podobne zwierzenia

Gość shakirrra7
Bardzo dobrze zrobilas nigdy nie wiadomo jak ten kolega sie zachowa czy nie najdzie go na szczerosc.Gratuluje.A teraz ratujcie wasz zwiazek ludzie nie po takich kryzysach sa ze soba i sie bardzo kochaja.Moze to was bardziej umocni i przekona ze jadnak tworzycie jedna calosc.Zycze powodzenia i wytrwalosci bo milosc to zycie .

Gość Anna 27....
dziękuję za ciepłe słowa. staramy się z całego serca. bez siebie się dusimy i przekonaliśy się do tego oboje. jeszcze raz dziękuję. oby się udało....:)

Gość shakirrra7
Uda sie napewno!!!!!! tylko pielegnujcie swoje uczucie i nie dopusccie do nastepnej takiej sytuacji.Wierze ze milosc wziela gore:-)