Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja12345

wykształcenie partnerów, istotne czy nie??

Polecane posty

Gość takasobieja12345

nierozumiem tego smiania sie z osob z slabymi wynikami w nauce! czy kazdy musi byc naukowcem i miec glowe do nauki? stopnie nie swiadcza o wartosci czlowieka. mam wyzsze wyksztalcenie moj partner ma srednie wieczorowe bez matury i co z tego dobrze nam ze soba. jest wspanialym ulozonym czlowiekiem. sasiedzi znajomi czesto sie ze mnie smieja ze powinnam miec kogos lepszego, czy wyksztalcenie mowi o tym kto jest lepszy??? due znaczenie ma dla was wyksztalcenie partnerki ,partnera/???

Gość helele
zgadzam sie,ze nie ma mowie to ja ktora zucial studia na piaty m roku:( jak to stwierdzila moja babcia bede nikim, znajde dziada i bede dziadowa kocham polske łoooooooooooo

Wykształcenie nie ma znaczenie, ale poziom inteligencji i wiedzy tak. Ja np. nie mogłabym być z kimś, z kim nie mogłabym dyskutować np. o literaturze, polityce, sztuce, nowinkach naukowych z tego względu, że w większości przypadków osoba gorzej wykształcona po prostu by mnie nie rozumiała. Poza tym pociągają mnie mężczyźni inteligentniejsi ode mnie :)

Gość ma jak nie teraz to kiedyś
Wiesz kiedyś jak inie największe zakochanie, to w czasie kłótni zamiast rozsądnych argumentów drugiej strony możesz usłyszeć, że przeceniasz własny rozsądek bo skończyłaś studia. A po jakimś czasie po kolejnej uwadze tego typu spakujesz własne rzeczy i spotkacie się na rozprawie rozwodowej....

Gość takasobieja12345
czesto an roznych forach w internecie mozna przeczytac komentarze pod zdjeciami gwiazd typu "ciekawe jakie miala stopnie w szkole" "ciekawe jaka szkole skoncyla" normalnie zal

Gość fiszbinafiszbinka
nie ma! czesto soby zdolne sa poprostu leserami i koncza wczesnie edukacje, czasem osoby zdolne maja patologiczna rodzine i nie moga skonczyc szkoly, moze sie tez zdazyc ze ktos malo zdolny ma szczescie umie cwaniakowac i konczy studia nawet te trudne

Gość onzpozycja
jestem inzynierem poslubilem kolezanke z szkoly sredniej ktora ledwo z klasy do klasy przechodzila na dopach i jest nam razem fantastycznie ma zlote serce i jest taka ciepla

Gość zakompleksiona486
ja skonczylam liceum na dopach widocznie jestem malo zdolna oblalam mature caly rok przeryczalam za rok poprawilam i ukonczylam studia! ale dalej mam kompleksy! coz niektorzy maja szczescie do nauki inni nie:(

Gość pani mądralińska*
A ja bym nie miała szacunku do faceta bez matury