Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzennny25

czy to jest rasizm ? nieufnosc wobec sniadych mezczyzn

Polecane posty

Gość dzennny25

mam jasne wlosy, w zwiazku z tym zaczepiaja mnie wlosi, turcy, hiszpanie mimo to ja ich nawet nie chce poznawac, bo im poprostu nie ufam, kolezanki patrza na mnie jak na dziwolaga, ale ja widze jak oni patrza, ze jest to wylacznie fascynacja uroda, wystarczy ze znajda inna slodsza buzke i juz tam poleca jaka jest wasza opinia? dodam ze piekna i zadbana nie jestem ,bo polacy jakos ostatnio wogole mna sie nie interesuja, mam mocno przecietna urode

Gość qwrtuoo
no wiesz, dla ludzi z pułudnia blond włosy to megaoryginalność, w Polsce w sumie też blondynki mają lepsze wziecie :D myślę że to żaden rasizm, tylko, jak to określiłaś, fascynacja urodą

Gość dzennny25
ha w warszawie, ostatnio jakos "mi sie tak poszczescilo":O

Gość kassssssssssssss
Masz całkowitą rację, nie dawaj się posuwać brudasom.

oczywiscie,ze to nie rasizm!Mam to samo.Nie wyobrazam sobie zycia z afroamerykaninem,chindusem,turkiem,arabem,wlochem czy albanem mimo to wkurzam sie kiedy ktos zle sie o tych ludziach wypowiada.No chinczycy mnie smiesza czasem powiem ze zoltek ale tak naprawde wiem,ze tez czlowiek aczkolwiek zabawny czlowiek:D

Gość kassssssssssssss
Można jeszcze dodać, że jesteś odosobniona w swych preferencjach, każdy kto był na wakacjach na południu doskonale zauważył, jak polki posuwają się z brudasami.