Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezowiczkaaaaaaaaaaaaaaa

Historia pewnej nocy.

Polecane posty

Wczoraj bylam na weselu.I jak to na weselu bywa. ludzie sie bawia , pija i jedza.I tak bylo u mnie.Pilam sobie na spokojnie.Az o 4 rano wypilam za duzo.No moze z 3 kieliszki pod rzad i porzadnie mnie upilo.Tej nocy mieslismy spac u mnie.Ale po drodze poszlismy pod dom mojego partnera do samochodu cos wziasc i usnelismy NIE WIADOMO KIEDY po jakims czasie dokladnie 2 h Cos mnie obudzilo.Nie wiedzialam co sie dzieje.Zaczelam wydzierac sie na mojego partnera, wyzywalam go.Szli ludzzie po to bylo ok.8 rano i nie ineresowalo mnie ze sa ludzie na ulicy a ja dalej go wyzywalam cala droge do mnie do domu.Jak teraz sobi o tym pomysle to zapadlabym sie pod ziemie.A mam takiego kaca i czuje ze jestem dalej pijana.Ja tak wogole niepije wcale, moze raz na rok to wtedy sie porzadnie napije.Gdyby nie te 3 ostatnie kiliszki na szybkiego to by nie bylo tego problumu.

up

Gość ale w czym
tu Ci pomoc? nie pij na drugi raz tyle i juz...

nie pilam tak duzo. te 3 ostatnie kieliszki mnie tak upiły.A najgorsze jest to ze zachcialo mi sie seksu i w samochodzie zrobilam dobrze ustami mojemu facetowi.

Gość aaaasia
Pijana kobieta wzbudza obrzydzenie...

jak ta wogole nie pije jedynie przy jakies okazji np.wesele. czy inna impreza ale to bardzo rzadko

Gość ziom_x
Nie przejmuj sie, po pijaku robi sie rozne dziwne rzeczy. Mialem podobna akcje do Twojej, tyle tylko iz mi wydawalo sie ze jest zajebiscie a laska z ktora bylem nie odzywa sie do dzis, no chyba ze pierwszy sie odezwe ale wiadomo ze to "nie jest to".

Gość ziom_x
Tez jej nie rozumie - bawila sie naprawde zajebiscie, ciagle usmiech tzn "banan" na twarzy, ciagle pocalunki, seksualny taniec i te sprawy a nawet nie zaprosila mnie do siebie (wiedziala ze ja nie mam wolnej chaty, ona miala). Hmm moze od tego ze po pijaku zaczalem sie troche agresywnie zachowywac (bluznierstwa, lekkie popychanie jej) ale wszystko robilem z wielkim "funem", ona wie ze bym jej nie skrzywdzi - zreszta znamy sie nie od dzis. Wszystko to jest dla mnie jedna wielka zagadka. A takie upicie i zachowanie zdarzylo mi sie raz w tym roku.