Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka jak noc

co musze w sobie zmienic?

Polecane posty

Gość selllen
uczesanie i ubranie, ew. lekki makjaż, masz wyraźne duże oczy więc to twój atut ale...rzeczywiście ładna nie jestes ;)

Gość dluzsze wlosy beda
tobie pasowac bo teraz wygladasz jak mala dziewczynka

Gość brzydka jak noc
selene dziekuje za rade,myslisz ze powinnam sie przefarbowac na blond?juz mialam blond wlosy dluzsze i z grzywka ale tez nie wygladalam chyba korzystnie,mam cienkie wlosy bardzo,na tym zdjeciu jestem swiezo po fryzjerze.a makijaz jaki?

blond chyba nie, ja bym proponowała ładny czekoladowy brąz...i rzeczywiście zapuść włosy :)

Gość zadawka24
ile masz lat

Jesteś ładna. Ale nie potrafisz tego wykorzystać. Zrób cośkoniecznie z włosami!!!! Cos bardziej odważnego i szalonego. Bo te są okropne. Domyślam się ze się nie opalasz? Włosy koloru jasnej czekolady z jaśniejszymi kosmykami rozświetlą Twoją cerę. Makijaż w kolorze brąz z bezem.

Gość anyuuusia
masz prześliczne duże oczy i musisz to podkreślać :) przede wszystkim zmień fryzure. Ta okropna (sorry :P ) grzyweczke niech fryzjerka da na bok (w ogole z boku przedzialek), wlosy troche dluzsze, proponuje wycieniować i to dość ostro, żeby zniszczyć to wrażenie szarej myszki. Może jakis balejaż albo inny kolor w ogóle, ale to juz radze wybrać sie do dobrej fryzjerki po porade, ze zdjecia cięzko wywnioskować co byłoby dla ciebie dobre jeśli chodzi o kolor włosków. Masz wąskie, ale kształtne usta, możesz spróbować je powiększyć konturówką - poszukaj na internecie jak to sie robi albo poprostu malować się jasnym błyszczykiem. I zmień sposób ubierania, ubieraj się kolorowo, wesoło - widać, że jestes sympatyczną i wesołą dziewczyna więc krochę kolorków nie zaszkodzi. Poszukaj troche po sklepach teraz są swietne przeceny letnich ciuszków, a przecież letnie t-shirty można nosić caly rok :) A i pamietaj - nie ma brzydkich kobiet, są tylko niezadbane :) Każda z nas jest na swój sposob piekna. goraco pozdrawiam ! :)

i zacznij ubierać się jak dziewczyna a nie jak babcia ze wsi! To nie jest trudne! zaraz Ci poszukam czegoś na dobry początek.

Gość brzydka jak noc
mam 22 lata bo ktos pytal nie opalam sie wcale i szczerze mowiac tez sie wcale nie maluje bo nie umiem duzo pracy przede mna jestem bardzo niesmiala i strachliwa do otoczenia,pomyslalam ze zmiana wizerunku bylaby pierwszym krokiem by to jakos polepszyc no i zebym wreszcie znalazla chlopaka bo do tej pory nikt sie mna nie interesowal :(

Gość ile massz lat

Gość jesteś ladna i masz śliczne
duże,ciemne oczy ale ta fryzura zupelnie nie pasuje do Ciebie,szczególnie ta grzywka:oZapuść wlosy i farbnij na jakiś czekoladowy brąz(blond odradzam,nie będzie Ci pasował)I jeszcze wycieniuj wlosy aby nie były takie ulizane.Polecam też delikatny makijaż,może też substelna oapleniznę(nie musisz chodzić na solarium ani smażyc się na slońcu,delikatn puder brązujący i róż wystarczą) No i uśmiech na twarzy przede wszystkim:)Nie bądź taka ponura i smutna!!!

Gość oj ojjjj
skoro dalas fote na kafe to taka niesmiala nie jestes :) ale laski dobrze ci radza, ja nie doradze bo sie nie znam ;)

Gość brzydka jak noc
misiolandia nigdy nie nosilam takich ubran,czy to w ogole bedzie dobre dla mojej figury? kant dupy - mam 167 cm wzr i waze 63 kg :( najlepiej czuje sie w dzinsach,adidasach i swetrach to prawda ze nie szaleje z kolorami a solarium? powinnam chodzic na solarium?

Gość anyuuusia
autorko ja proponuje przejść się do fryzjera i do kosmetyczki. Ale nie do osiedlowego fryzjera, tylko do jakiegos profesjonalnego salonu. Kosmetyczka doradzi Ci jak powinnaś się malować, co podkreśli Twoje atuty a fryzjer dobierze fryzurę. Pozniej kup sobie jakieś avanti czy coś w tym stylu i popatrz mniej więcej co jest teraz w modzie po czym pobuszuj po sklepach i kupuj to, co Ci sie podoba a jest podobne do tego co widzialas :) kupuj troszke odwazniejsze ciuchy. Napewno w nowej fryzurze, makijazu i ubraniach bedziesz sie czula dziwnie i troche speszona ale idz dumnie glowa do gory piers do przodu :) Jestes piekna - jezeli Ty w to uwierzysz to uwierzą wszyscy.

Autorko ta dziewczyna tez ma dżinsy ma tylko po prostu koszulę dziewczęcą. Takie koszule są uniwersalne i pasują każdemu! Więc się nie martw

nie jesteś brzydka!! dziewczyny wyżej bardziej sie znają ;) podstawa to włosy, na bardziej zywy kolor , ciepły i kobiecy styl ubierania :)

Gość brzydka jak noc
teraz szukam pracy bo jestem po I stopniu studiow nie lubie sie usmiechac do zdjec bo mam brzydkie zeby i mam tez problemy z cera ktora sie swieci i wyskakuja mi czasem pryszcze :( mozecie mi wkleic makija ktory by do mnie pasowal? ostatni raz malowalam sie jak szlam na studniowke [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/741823a30fc926c4.html]http://images49.fotosik.pl/197/741823a30fc926c4m.jpeg taki makijaz jest okej?

Dziewczyny maja rację, włosy w kolorze brązu z naturalnymi refleksami będą Ci pasować, zapuszczaj włosy, grzywkę proponowałabym taka lekko skośną wystrzępiona i rzeczywiście czesana jednak na bok. Włosy delikatnie opadające na ramiona dodadzą Ci takiej lekkości, świeżości, kobiecości. Mówisz, że nie potrafisz się malować, nie musisz od razu bardzo intensywnego makijażu robić, każda z nas na początku miała z tym problemy. Spróbuj na początek wytuszować rzęsy czarnym tuszem, nawet jak się ubrudzisz kolo oczu, możesz to wytrzeć patyczkiem do uszu, ja często tak robię. odrobina różu na policzki, może w odcieniu brzoskwiniowym no i błyszczyk na usta. Zobaczysz, spróbujesz i przekonasz się, że to nic trudnego. kwestia wprawy.jesli chodzi o ubranie, to zainwestuj w coś żywego, kolorowego. To wcale nie muszą być drogie, markowe ciuchy, w tanich sklepach jest cała masa bluzek i koszulek przecenionych czy w ogóle bez promocji nie drogich. powodzenia życzę w metamorfozach:)

Gość brzydka jak noc
slabej jakosci to ostatnie zdjecie i chyba nie widac ze mam makijaz :( misiolinda, ta fryzurka jest bardzo ladna tylko czy ja bede musiala do niej codziennie prostowac wlosy? i tak mam juz bardzo cienkie a nie chcialabym ich dodatkowo niszczyc. na pierwszym zdjeciu moje wlosy sa wlasnie ufarbowane na braz,za ciemny ten kolor tak? nie mam tez za duzo pieniedzy zeby isc do jakiegos luksusowego ryzjera czy kosmetyczki,nigdy nie depilowalam sobie nawet brwi

Gość brzydka jak noc
kant dupy juz pisalam wzr i wage :) ogolnie mam taka troche klockowata figure, mam masywne uda, lekko wystajacy brzych i male piersi