Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scienist

PROSZE POWIEDZCIE CO MAM ZROBIC, ZAŁAMKA.... PROBLEM Z BYŁYM CHŁOPAKIEM

Polecane posty

Gość scienist

kiedys bylismy razem, bylo cudownie ale niestety rozstalismy sie z mojego i jego powodu w kłotni. nie mielismy kontaktu przez ostatni rok. jestesmy z innych miast... wczoraj do mnie napisał co u mnie słychac rozmawialismy troche. pozniej on mi powiedział ze chciałby sie ze mna przyjaznic bo z nikim sie tak dobrze nie dogadywał, zgodziłam sie na to bo czuje to samo co on tylko ze ja go nadal kocham i pewnie bede liczyła na cos wiecej :( co sadzicie napisał tylko po to aby sie przyjaznic czy ma w tym jakis inny cel ?? np powrot do siebie ? :( doradzcie prosze, od wczoraj płacze

Gość pola momola plus cocacola
moim zdaniem bada teren, ale moze rzeczywiscie chce sie tylko przyjaznic.

Gość mrofeczkaaa
a ja na Twoim miejscu nie liczylabym na powrot. Lepiej sie mile zaskoczyc niz przezyc gorzkie rozczarowanie. zycze jednak powodzenia;)

Gość scienist
juz prawie o nim zapomniałam, a teraz znowu on sie odzywa... nie wytrzymam jak znowu mnie zrani w tamtym roku miałam depresje z jego powdu

Gość scienist
teraz juz sie nawet nie odzywa.. pewnie napisał specjalnie aby mnie znowu zranic

Gość scienist
to co on mi pisał było takie dwuznaczne, raz wydawało mi sie ze moze on chce czegos wiecej a raz ze to kompletna pomyłka. najbardziej z tropu zbija mnie taki tekst ze on sie pyta o moje sprawy sercowe, bo zasługuje na kogos dobrego...

Gość scienist
co byscie zrobily na moim miejscu ? poczekały az sytuacja sie troche rozkręci ale wtedy sie mogę rozczarowac , czy dały sobie spokoj nie odzywały sie do niego ?? prosze doradzcie to dla mnie wazne :(

Gość scienist
ja tak bardzo chciałabym się z nim przespać jeszcze dzisiaj.... miał przepiękny flet:)