Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemaattt

Jak myślicie zafarbować włosy na czarno? mam pół godziny na zastanowienie! P

Polecane posty

Gość mam dylemaattt

od zawsze miałam ochotę to zrobić, ale się bałam. Teraz chyba jestem już zdecydowana. Obecnie mam zafarbowane na karmelowy kolor i chyba już nie będzie odwrotu?

Gość rób się na czarno
my zrobimy cię na szaro :P

Gość ..... emo xD

Gość
odwrót zawsze jest ;) ale czerń jest nietwarzowa, już lepiej ciemna czekolada...

Gość ..... emo xD
jeśli tak to proszę bardzo, w sumie czarny i tak był modny rok temu .... teraz modny jest blond więc będziesz wychodzić na przeciw stereotypom :)

Gość Właśnie ...
Jesteś emo czy co :D czarny autentycznie jest nietwarzowy ... :(

Gość mam dylemaattt
jak już czarny wyszedł z mody to właśnie mnie przekonałaś żeby się na niego farbnąć :P

ja ostatnio zrobiłam się na czarno, ale nie czarno-czarno, tylko tzw. "trójką", czyli najjaśniejszy odcień czerni, który w słońcu jest trochę ciemnobrązowy, a w pomieszczeniach normalnie czarny. i bardzo polecam :)

Gość Właśnie ...
Nie mówię że każdy kto ma czarne włosy jest emo :D bo też mam czarne ( a emo nienawidzę normalnie) :D Ale wiem też że emo lubią czarny, czarny z blondem itp. więc pytam czy nie jest PRZYPADKIEM emo :D :P

Gość mam dylemaattt
przypadkiem nie jestem emo :classic_cool: to się farbuję. Ale teraz czy na czarny-brąz czarny-czarny czy czarny-granat. jej ile do wyboru :p

Gość
subtelne odcienie łagodzą rysy - czerń wyostrza twarz, podkreśla koloryt skóry. postarza (za wyjątkiem nielicznych osób, którym ten odcień komponuje się z typem urody)

Gość mam dylemaattt
raczej mam łagodne rysy, więc wyostrzenie nie zaszkodzi. typ? skóra jasna,blada , brwi czarne, oczy czarne. :classic_cool:

Gość mam dylemaattt
sorki dopiero teraz wskoczyłam na forum i sobie przypomniałam. ;] tak więc kupiłam dwie takie farby: (były po 5 zł, ale i tak czarny zawsze wychodzi czarny więc nie inwestowałam w jakieś z ładniejszym opakowaniem za 25zł) http://www.i-jedynka.pl/images/produkty/2007121914_naturia243joanna.jpg co prawda jeszcze się nimi nie zafarbowałam bo karmelowy mam dopiero od 2 tygodni, ale karmel nie złapał mi na odrostach i mam czarne odrosty tak z 1,5cm i wyglądają jak farbowane dawno temu. tylko nie wiem czy nie czekać tygodnia żeby włosy jeszcze chociaż tydzień odpoczęły czy farbować dziś?

Gość sheriiiii
masz bardzo ladny kolor wlosow ja bym na czarny nie farbowala

Gość sheriiiiiii
i pametaj, ze jak ci bedzie zle w czarnym to nie szybko wrocisz do poprzedniego koloru

Gość farbuj raz sie zyje
:p Ja farbuję ta sama farba joanny i jestem zadowolona a w czarnym wygladam super ;) Wczesniej mialam braz później blond, pozniej rude i wszyscy mi mowia ze w czarnym mi najlepiej

Gość mam dylemaattt
okej, ryzykuję! wracam za godzinkę! :classic_cool:

Gość faruj masz dosyc ciemne
wlosy wiec czarne tez beda Ci pasowac. Napisz jak poszlo :p

Ja tez od kilku miesiecy maluje na czarny i powiem, że to był strzał w dziesiątkę . Wcześniej miałam ciemny brąz, jeszcze wcześniej czerwone kiedys nawet blond, ale w czarnych mi najlepiej :) I to nie prawda, że każdego postarzają :)

Gość edasfasff
Brzydula30 jesli to Ty jestes na tym zdjęciu w stopce to Tobie bardzo pasuje czarny i jesteś śliczna ogólnie to nawet w blond bys bardzo ładnie wygladała taki typ masz urody że w każdym kolorze wyglądałabys ładnie:)

Gość do pani post wyżej
Nie bój się :)!! Pisze Ci to RUDA ;)