Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OptymistycznyMezczyzna

Dlaczego.......Pytanie do plci piekniejszej

Polecane posty

Poznaje piekniejsza plec w internecie i wiekszosc z nich okresla siebie jako kobiety z klasa,a ta klasa polega na tym ze wiecznie chca byc zdobywane,obdarowywane,mam im prawic komplementy 10x w ciagu dnia i zawsze placic w knajpce czy restouracji.Uwazaja sie za 8 cud swiata i na przesylanych fotkach prezentuja sie rewelacyjnie,widac ze sa zadbane i nawet chyba pacha jakimis markowymi perfumami :)Ale gdy zdecydujemy sie na seks i przed wezmiemy prysznic to okazuje sie ze z pieknosci wychodzi cos przecietnego potrzebujacego przytulenia i dowartosciowania z mojej strony. Dlaczego tak sie dzieje ze nakladacie na siebie mase roznych specyfikow a bez nich zatracacie pewnosc siebie i ta wspomniana klasowosc,czujecie sie jak bez tlenu?? My faceci mamy pod tym wzgledem lepiej i tak samo wygladamy na fotach,podczas spotkania czy w lozku :)No bywa ze mamy dziwny wyraz twarzy gdy scisniecie nas za jadra ale to sa sporadyczne przypadki :)

Gość proszę pani prosze pana
nie filozofuj mi w tym stanie :o😭

Kant dupy moze nie mialas takiej potrzeby,tylko od wczoraj nurtuje mnie wlasnie takie pytanie i ciezko jest mi zdefiniowac co to znaczy gdy kobieta mowi ze ma klase,co to znaczy ze nie jest "latwa" ze nie pojdzie ze mna czy innym do lozka bo wlasnie ma klase?? Moglbym jeszcze tu przytoczyc sms perelki w ktorych to dojrzale panie pisza o ciekawych sprawach :)

panie po trzydziestce lubią mieć klasę, po czterdziestce- mają chyba ją obligatoryjnie i to jest ich przewaga nad młodymi teraz już pojęcie klasy nie ma znaczenia, to słowo pocieszacz, które tylko one rozumieją kobieta z klasą się nią nie chwali - zapamiętaj

Gość popieram kobieta z klasa nie
oglasza ze ma klase. i nie mowi wiele innych rzeczy. u ludzi ktorzy wiele mowią, zazwyczaj na opowiadaniu sie konczy

To w jakim celu tak twierdza,zaczyna Mnie to powoli irytowac i jak poznam nastepna ktora tak bedzie mowila to szybko uciekam jak najdalej aby nie miec klopotow :)

popieram kobieta z klasa nie oglasza ze ma klase. i nie mowi wiele innych rzeczy. u ludzi ktorzy wiele mowią, zazwyczaj na opowiadaniu sie konczy Dokladnie.