Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

women

Nie zakochać się???Jak to zrobić.

Polecane posty

Jak przy układzie bez zobowiązań - nie chce się wiązać, on chyba też nie nie obudzić się któregoś dnia z myślą, że jednak się zakochało. Przy zachowaniu ciepła, bliskości, ale nie angażowaniu sie w życie tej drugiej osoby. Doradźcie coś, jeśli macie doświadczenie

Gość hhhhhhdddkkkss
musisz wciaz sie z kims spotykac a nie tylko z facetem od sexu ;)

Gość latte_
kur* ja pierd* też myślałam, że wszystko kontoluje. przecież jestem zimna sucz i nigdy się nie zakochuje. aż nadszedł ten przeklęty dzień. i teraz płaczę z bezsilności.. ile ja bym dała żeby się nie zakochac, omg.. wycofaj się z tej zabawy póki czas bo będziesz tylko cierpiec..

Gość serce...
Na logikę, są tylko dwa wyjścia... Jeśli boisz się "niechcianych uczuć", to albo: NIE WIĄŻ się (jakkolwiek) by mieć 'zabawkę' (niestety tak to wygląda), a nie patrząc na to, że człowiek nie jest robotem i uczucia oraz sumienie też ma. Każdy w końcu chce poczuć się kochany, szanowany, w egoistycznej relacji tego NIE MA w pełni i w rezultacie często jedna ze stron cierpi, bo jest bardziej "wrażliwa" (co jest dużym plusem i dobrze świadczy o człowieku, ma dobre serce). Jeśli choć trochę szanujesz tę drugą osobę i nie chcesz jej zranić (tak właśnie "jej", nie tylko samej siebie!) to nie kontynuuj tej 'relacji' (wiem, że to niełatwe). Drugie wyjście jest takie... wchodź w relację tylko z kimś, w kim nie bałabyś się zakochać i coś z siebie dać (niefizycznie). Tylko taka relacja daje prawdziwe szczęście, bo jest "kompletna", zawiera w sobie 3 sfery człowieka (psychiczną, duchową i cielesną), inaczej w końcu pozostanie uczucie pustki, a przyjemność da szczęście chwilowo. Może i mówię frazesami, ale taka jest prawda i musiałam o niej wspomnieć (mówię to też na podstawie doświadczeń moich kumpli, którzy w "niejednej "relacji" już byli...). Serce nie sługa, możesz kiedyś wpaść we "własne sidła"... A żeby mieć pewność, że się człowiek nie zakocha.. to musiałby być robotem a nie człowiekiem... Tak więc, życzę mądrych wniosków i dokonania dobrych wyborów, które dobrze rokują na przyszłość :) Pozdrawiam

On jest taki, że mogłabym sie zakochać, ale boje się, a on chyba też nie chce się na razie angażować ( jesteśmy obydwoje po przejściach )