Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halinnnnna

Mój trzynastoletni syn jest nieznośny

Polecane posty

Gość Halinnnnna

mam ogromne problemy z moim trzynastoletnim sytem. Nie chce sie w ogóle uczyć, w zeszłym roku niemal nie został przez matematyke w tej samej klasie! w tym roku jednak zaczęły się coraz większe problemy. chowa się mi po kątach w domu i ucieka przede mną. W zeszłym tygodniu zaczęła do domu przychodzic jakaś dziewczyna. Na początku siedziała u niego w pokoju jakieś 45 minut. Ale dzisiaj była u niego godzine i kwadrans albo nawet póltora, więc zaniepokoiłam się, że zaczął sprowadzac jakies łachudry mi do domu, więc podeszłam do drzwi i zaczęłam słuchać o czym rozmawiają. a ten gówiniarz zaczął z nią rozmawiać nie o nauce, nie o ksiązkach, nie o muzyce czy nawet filmach, ale o tym jak to on by ja przetarmosił. Myślałam że wyjde z siebie. Kiedy ta wywłoka wyszła z domu zrobiłam mu awanturę. On na to powiedział, że nie pozwoli mi juz siebie kąpać i trzasnął drzwiami. nie wiem co teraz mam robic pewnie pobiegł do pobliskiego lasu, albo co gorsza do niej. ale go przetrzepie i doprowadze do porządku jak wróci. wkurwiłam się strasznie na tego gówniarza. Bachor nieznosny, mogłam sie go pozbyc jak był jeszcze maly a nie teraz mam problemy z nim tylko.

Gość suabe provo
-5/10

Gość Halinnnnna
Idę, kurwa do Biedronki po jakies tanie piwo. Muszę ze trzy jebnąć na eks żeby mi nerwy przeszły, bo przeca jak gówniarz wróci do domu no to go normalnie zajebię 😠

Gość eweweww
On na to powiedział, że nie pozwoli mi juz siebie kąpać i trzasnął drzwiami. kąpiesz 13-latka????????????????????????

Gość pedofilia jest karalna
Moze syn juz jest w tym wieku ze sie polapal co robisz, dlatego ucieka.

Gość Betty.
A może dlatego się wkurwiłaś, bo chcesz żeby należał tylko dla Ciebie?...