Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lehrer

jestem nauczycielem i się wypowiem

Polecane posty

Gość lehrer

zaczyna mnie wkurzać że ilekroć wchodzę na kafe to widzę że ktoś prosi żeby mu zrobić zadanie. sami zróbcie lenie !!! jedna dziewczyna chciala 3 zdania, za chwilę kolejne 3 i kolejne ... najlepsze jest to że im pomagacie a sadzicie takie byki że owszem, fajnie że chcecie pomóc - ale po co marnujecie swój czas. niech sami siedzą i robią - aż zalapią o co chodzi. co, już 3 zdań w dzisiejszych czasach nie potrafią napisać? wstyd ... najlepsze z dziś: ktoś pisze że się nigdy nie uczyl a prosi żeby mu zrobić zadania maturalne z ustnej. no proszę was ... (i żeby nie bylo że nie pomagam - w szkole siedzę co tydzień na zajęciach wyrównawczych plus fakultetach dla maturzystów żeby nie marnowali kasy na korki)

Gość lehrer
A co to znaczy typowy nauczyciel? Ja nie należę do typowych hehe. Gimbusy się burzą bo jeszcze im nikt nie odpisal w sprawie zadania. Normalny czlowiek nie wyzywa nawet anonimowo kogoś od ch... czy k... Ale spoko - slyszę takie teksty codziennie w szkole jak się nawzajem wyzywają. Spróbowalby któryś do mnie taką wiązankę w realu puścić. Mialby lipę na mieście jak to mówią. No co - nauczyciel też czlowiek heheh p.s. No wlaśnie - i tacy będą magistrami hehe

Gość lehrer
jak ktoś raz pomoże to się zalapie ... hehe nie wiedzialam że jak ktoś ci zrobi przez neta 3 zdania to zalapiesz a przez 45 minut w klasie nie zalapaleś. Podpisane: gnom (belfer roku 2008 w mojej szkole ponadgimnazjalnej). pierdolony sobie wypraszam hehe