Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _sloneczko_

Czy to był orgazm? pomóżcie niedoświadczonej

Polecane posty

Gość _sloneczko_

chyba nigdy nie mialam orgazmu.. chyba bo kilka razy czułam takie pulsowanie i to powodowało ze zaciskałam uda, zdazylo mi sie to klika razy jeszcze w szkole jak nauczycielka oznajmila ze zaraz zbiera prace a mi jeszcze zostało sporo do napisania i wtedy takie mocne pulsowanie ze mocno sciskalam miesnie nóg. Prócz tego jak leze na partnerze i ocieram sie łechtaczka o jego członek to tego typu uczucie sie na chwilke pojawia poczym przechodzi, jest to miłe ale z tego co czytam to orgazm to cos wiecej... dawniej podczas calowania piersi takie cos tez sie pojawialo,ale teraz juz mi sie to nie zdaza, moze to to tylko podniecenia, bo w sumie inne podniecenie sie u mnie nie pojawia,nawet jak robie sie mokra to nic przy tym nie czuje, podczas seksu czuje tylko dyskomfort i nieprzyjemne uciskanie na pecherz.

Gość _sloneczko_
up

Jestem facetem i gdybym nie dał kobiecie orgazmu to uważałbym sex za nieudany

Gość _sloneczko_
mój facet tez strasznie to przezywa ze nigdy nie szczytuje, najgorsze jest to za sama tez nie umiem sie do tego doprowadzic :( probowalam kilka razy ale po kilku minutach sie zniechecam bo nic nie czuje

Gość blę26
to nie miałas orgazmu...gdybyś miała orgazm wiedziałabyś że to właśnie to...uwierz,wiem co mówię ;)

Gość _sloneczko_
moze ma ktos jakas sprawdzona metodę, która na 100%zadziała, probowalam np. z prysznicem, jest miło ale zadnych intensywnych przezyc to u mnie nie wywoluje :( moze nakładki wibracyjne albo hiszpanska mucha, warto to zainteresowania?

Gość _sloneczko_
up

To nie był orgazm..tylko podniecenie. Jak kiedys dostaniesz to bedziesz wiedziała :-P Cwicz miesnie kegla..zaciskaj pochwe przy stosunku to niebawem dojdziesz;-) Sama musisz sie tergo nauczyc i czerpac jak najwiecej dobrego ze zblizenia.pozdrawiam

Gość _sloneczko_
ja nawet nie mysle o orgazmie pochwowym ale przynajmniej łechtaczkowy chcialabym miec..

Kochana jak ja bym się Tobą zaopiekował to osiągneła byś może 5 hm zależy od możliwości Była byś w siódmym niebie