Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ajwi

powiedziałam chłopakowi ze mam okres..i porzucił temat spotkania

Polecane posty

a nie widzielismy sie tydzien...czuje sie taka upokorzona:( jakbym była potrzebna mu tylko do jednego :o ktos tak miał? jak na to reagowałyscie?

Gość facet chce spuścić z krzyża

Gość no a co ma robić z tobą
jak bedzie chciał inteligentnie porozmawiać to pójdzie na piwo z kolegą :classic_cool:

Gość pewnie nie lubi
na indiańca i a jaja mu rozsadza pojdzie tam gdzie bedzie mogł higienicznie sobie ulżyć

napisałam mu ostrego esa...że nie będe jego worem na sperme i jak jestem mu tylko do jenego potrzebna to nara ty sflaczały hoooju :( nie wytrzymałam:(

Gość morska sól
nie widzieliscie sie tzn jedno do drugiego zadzwoniło? i jak? on mowi spotykamy sie wtedy i wtedy, jestes dysponowana?:) ze wyszedł ten temat okresu? :) a tak powaznie to mnie tez by było przykro "przedmiotowo" Cie potraktował

jestem bardzo impulsywna ale w głebi duszy strasznie cierpie czuje sie jak jakas szmata :( chciałam sie tylko wygadac tak naprawde wiem co robic.... inaczej byc nie moze jak go ola.c

Gość PanZdziwiony
Taaaaa, jacy wszyscy są mądrzy. Coś nie po myśli - rzuć faceta. Chcesz się z nim spotkać ? Powiedz mu to co nam napisałaś. Wjedź mu na ambicje, niech mu się głupio zrobi. Wychowaj sobie faceta, a nie rzucaj przy byle okazji.

Gość to mu powiedz
ze zrobisz mu loda wtedy moze go to przekona

Gość a poza tym n
na indianca tez jest fajnie idzie jak w masło

przez eski... on napisał czy wstałam i czy się spotkamy.. ja odpisałam że nie ma sprawy tylko że dostałam okres i mogę być troche obolała. a On niccccc. zero.napisałam czy spotkanie aktualne ? a on ze wieczorem mi da potwierdzenie;/

no ale mozna jakos razem miło spędzic czas..nie trzeba odrazu sie kochac... gdyby kochał chciaby mnie chociaz ujzec..jesli by sie stęskił..no kurde:o

Gość mnie okres u kobiety nie przes
przeszkadza, ona ma wtedy dużą ochotę a mnie to nie brzydzi,..

dzięki :( dziewczyny widzicie jak mozna sprawdzic faceta.. wczesniej mu nigdy przed spotkaniem nie moowiłam ze mam okres czy coś... a teraz postanowiłam sprawdzic co zrobi... widac jak czarno na białym:(

nie kochalismy sie nigdy podczas okresu z tego względu ze strasznie mnie boli wszystko i nawet gdybym chciała to poprostu nie da rady chyba jeszcze pogorszyło by sprawę.

Gość miłość to pieprzenie
niech żyje jebanie