Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfifjfhfgffgg

jest tu ktos aspoleczny? czy macie jakąs pracę?

Polecane posty

Gość pfifjfhfgffgg

mam na mysli kogos bardzo niesmialego, malomownego, źle czującego sie w towarzystwie obcych ludzi. jak u was z pracą?

Gość 25 mg
Ja jestem aspołeczna. Można wręcz powiedzieć , że zahaczam o socjopatyzm. Dopiero kończe studia i właśnie myśli me zaprzątają obawy co do mojego przyszlego losu. Jak ja się odnajde wśród ludzi skoro ich nie cierpie?

Gość pfifjfhfgffgg
no dokladnie. ja nie, ze nie cierpie, ale po prosty jestem b. spieta w ich towarzystwie, wiec nie wyobrazam sobie zadnej pracy

Gość mam w pracy taką osobę
jest księgową, radzi sibie w rpacy nieźle, ale stosunki z współpracownikami i szefostwem - masakr - jest "surowa i dzika" jak pierwszego dnia pracy Myslę, że strasznie ciężko jej żyć..

Gość nie socjopatyzm a socjopatię
ja jestem aspoleczna mam prace wymagajaca kontaktow z ludzmi wiec poza nia mnie nie ma dla nikogo

ja od zawsze jestem aspołeczna ogólnie nie lubię ludzi, tłum jest dla mnie z lekka odrażający pracuję jako informatyk, jest nas 4 osoby w pokoju, dobrze sie z nimi czuję, jestem lubiana przez tych, na których mi w miarę zależy, reszta różnie, mam też kilku wrogów ogólnie - radzę sobie

Gość upupupupupu*

Gość do upuupu
znajdź sobie tzw. telepracę, albo wolny zawód (freelancer) Albo oczywiście stanowiska dyrektora czy prezesa

Gość gfdffgghhjhj

Gość ja taka jestem
i jakos wyszłam za maz i narazie siedze z dzieckiem ale na sama mysle ze mam isc do pracy i mialabym np...rozmawiac z ludzmi albo cos innego jakies przemowy itd..masakra!!