Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona.............

Poronienie w bardzo wczesnym okresie ciąży

Polecane posty

Mam pytanie, które wyda się być może niektórym Panią dziwne/dziecinne ale niepokoję się więc mimo wszystko zapytam. Kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, był to seks przerywany i według moich obserwacji powinnam być już po owulacji. Nie martwiłam się więc za bardzo możliwością ciąży. Obecnie jestem w piątym dniu miesiączki, która przebiega bardzo nietypowo. Zwykle w 5 dniu miałam już końcówkę, poza tym brzuch boli mnie zwykle tylko w pierwszym dniu miesiączki. W tym cyklu jest jednak inaczej. Brzuch bolał mnie dwa dni a nawet teraz w 5 dniu czuję dyskomfort w podbrzuszu. Pomimo że zwykle w 5 dniu miesiączka już mi się kończy w tym miesiącu jest jeszcze krew choć na szczęście dużo mniej niż wczoraj (w 4 dniu, co tez jest dziwne). W związku z tym zaczęłam się zastanawiać czy jest możliwe, że jednak doszło do zapłodnienia i bardzo wczesnego poronienia? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość możliwe że doszło
ale przede wszystkim powinnas pamiętać, że Twj organizm to nie szwajcarski zegarek i każda @ nie musi być taka sama i nie ma w tym nic dziwnego

to ja miałam tak, dwa dni przed terminem @ Silne, naprawde silne skurcze,zwijałam się z bólu, potok krwi ze skrzepami, po kilku godzinach skurczy doszły mdłosci i rozwolnienie, gorączka, Byłam u gina jednego,stwierdził poronienie, byłam prywatnie u drugiego kilka dni potem powiedział ze poronienia nie było, tylko ze teraz tak będę przechodzic okres(3 cykle temu odstawiłam Yasminelle) i dwa dni temu minął mi termin miesiączki a ja okresu ni widu ni słychu! moze to dlatego ze czekam w pogotowiu na to, żeby jechac po zastrzyk rozkurczowy... nie wiem

Zdaje sobie zprawe ze organizm to nie zegarek, po prostu dotyczchas zawsze wszystko przebiegało tak samo. Bardzo dziekuje za odpowiedzi.