Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Mojego psa pudelka porwał jaszczomp - pamiętacie ten temat?

Polecane posty

:D Boski był :D Czytając go prawie płakałam ze śmiechu. Ale co się z nim stało? Został skasowany?:o

Gość wmorderatorki to zrobiły
nie lubiom ani pudelków ani jaszczompa...

Gość ktos tam taki z nikad
;)

Gość a o co chodziło w tym topiku
??

Szukałam poprzez Google i okazuje się, że na innych forach prezentowali link do tego jakże osławionego topikełe :D To była legenda :)

Gość Pefno same
porfaly piesa.Udawaly jaszczomba. A szokac to ja go wcionrz szokam.

Gość o co chodziło
w tym temacie????????????????

Gość pudelek bez szelek
A czy jaszczompy mogą ulec reaktywacji? - bo ja siem bojem.

Generalnie rzecz biorąc o to, że jaszczomb/p porawał komuś psa pudelka (jak w tytule)i jakoś tak się rozkręcił topik:)

Gość pudelek bez szelek
a ja nie chcem roskrencania przez jaszczompa... :O

Gość to coś w stylu
"o kurna ale mniałem stracha przed chwilą"????

dlaczego ten kultowy temat został usunięty???? nie rozumiem tego, to po prostu zbrodnia!

Gość pudelek bez szelek
Dlaczeko jaszczompy nie porywają wmorderatorek tylko pudelki?

właśnie! apeluję, niech jakiś jaszczomb porwie wmoderatorki! :D powinny odpowiedziec za to bestialskie usunięcie topiku!

Mojego psa pudelka porwał jaszczomb! runoł na niego jak pieron i odleciał co robić?! Elwira Sobieska ——- a masz pewnośc, ze nie ożeł? Ożeły czasami puszczaja ofiary po jakichs 300-400 metrach, biegnij szukać!!! ——- a może to był grubelek? ——- a nie “semp miłości”????? ——- a moze to golomp go porwal??? ——- To juz po pudelku, z jaszczombem nie ma szans… ——- duzy dziup mialo to cos?? ——- tego pudelka na bank porwał orł!! ——- A ja myślę, że to krogólec. Krogólcy są strasznie żarci na psininę, zwłaszcza młodą Zawiadom Towarzystwo Opieki nas Zwierzętami i Straż Miejską. ——- już widzę jak Straż Miejska leci ona to wyrywna tylko do zakładania blokad na kołach!! ——- i dobrze – niech bydlakowi piesożercy założy blokady na wszystkie otwory ——- Może się zakochał był ? ——- i teraz będą miec takie fajne krzyżówki? pudloszczempie? ——- cokolwiek sie urodzi i tak ktos na allegro kupi jako pudelka po rodowodowych rodzicach :( ——- a moze tak naprawde to pudel jaszczomba porwal , zeby jaszczomba wszyscy najezdzali ——- pudel – najezdca przykleil sie podstepnie do dzioba jaszczomby w celach milosno-prokreacyjno-kryminalnych?! ——- i założył jaszczombowi swoją obrózkę by upajać się podniebnymi sesjami sado-maso. takie te pudle są ——- czy coś już wiadomo na temat porwanego psa? ——- Mąż powiedział że jak jaszczomb uśnie wybierzemy się na poszukiwanie gniazda. —— tylko nie zapomnijcie GPS zabrać!!! —— a pies pod skórą nadajnik ma? —— dupelki pod ogonkiem mają specjalne nadajniki —— a jaszczomby majom odbiorniki i tak to się kręci w naturze —— no ale to w końcu ile jest odbiorników? —— odbiorników jest tyle ile opłaconych abonamentów – ani więcej, ani mniej! Bogaty jaszczomb ma nawet cztery odbiorniki, a ubogi tylko jeden, i to analogowy I jak leci z zawietrznej to mu na zmiane pogody strasznie trzeszczy. Dlatego należy nasłuchiwać i w ten sposób uszczec się jaszczembia! —— Nie mam nadajnika. Trudno. Przyczepię sobie wyjątkowo wielki pompon. Jaszczomb, jak sama nazwa wskazuje, ma jaszczombie oko. O ile nie dwa. Albo więcej. Na pewno zauważy. —— sprawa jest skomplikowana, jeśli chesz być pszynętą, koniecznie włos na biało i pozycja kolankowo – łokciowa jaszczomb sprytny i nie takie rzeczy widział..tszecim okiem bądź czójna jesli brak Ci nadajnika, porzycz od sąsiada z parteru pszecierz to w naszym wspulnym interesie —— Napisałam wyraźnie. Fryz sobie zrobię na pudelka, ale w wersji czarnej, ponoć królewskiej. Moja żądza ujrzenia jaszczomba nie obejmuje odbarwiania uwłosienia. Na trawie się położę i będę coś obgryzać. Rozważam opcję z kopaniem dołka – kuper wypięty, pompon przypięty. Moim zdaniem wystarczająca przynęta, jaszczomb powinien chwycić. —— jeśli jaszczomb zaślepiony jest porządaniem białego pudla szczegulnie, to mógłby Ciebie nie zauwarzyć -> upieram sie przy bieli —– Mi dziś orobiono okno w przelocie.Teraz myślę,że to albo pudelek ze strachu albo jaszczomb z wysiłku.Jeśli to ten pudelek to ja żądam żeby Elwira umyła mi okno!!! —– U mnie jedna sonsiadka ma pudelka.Morze ja do niej zadzwonie z oszczerzeniem? :classic_cool:

Gość Straha rze co
? Jaszcomb sie oaktyfnil tczy co? Nie strasz:(

może jakis debil zaczął robić burdel, wyzywać ludzi itp itd a później sam dał doo skasowania (oczywiście wszystko na pomarańczowo) uzasadniając że tam obrażają ludzi, co to ma być, gdzie są moderatorzy ple ple ple to typowe na kafe tak padają duże, fajne i stare ale wciąż żywe topiki. niestety:O przeczytałem cytaty i żałuje podwójnie:/ kurwa...ale może ktoś ma gdzieś zapisany na dysku topik? niech wrzuci do neta!

orł go porwał nosz miszczostwo po prostu:classic_cool: nigdy nie weszłam na tego topa, a zawsze był w czołówce....szkoda:(

Gość To nieplakajcie
Tzeba wcionz szokac .

Gość mamy szukac
tematu czy pudelka?

Topikełe już nie ma:o Zginął śmierciom tragicznom popżez zkasowanie:o Ale pudelka morzna, a nawet narzy wcionż szukać :)