Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawirowana

Czy dobrze zrobiłam pisząc to?

Polecane posty

Gość Zawirowana

Przepraszam, ze znów zawracam Ci głowę, ale nie potrafię się nie odezwać do Ciebie, ale to już ostatni raz, nie martw się :P:) jak tylko zaczniesz o mnie myśleć czy tęsknić to się odezwij, nie będę myślała ze jesteś niepoważny, a zresztą ogólnie możesz się odezwać, ja będę udawała ze nigdy nic się nie stało, chociaż będę wiecznie na Ciebie czekała… mówi się że nawet wieczność przemija, ale nie chyba w moim przypadku, teraz będę żałowała tylko że nie powiedziałam Ci że Cię kocham przedwczoraj…może by faktycznie to coś zmieniło…byłbyś pewny moich uczuć do Ciebie…wiedziałbyś ze nigdy bym Cię nie zostawiła, ani nigdy nie zdradziła…a ja byłabym dalej najszczęśliwszą osobą na świecie tak jak byłam do wczoraj…Szkoda że wszystko jest stracone…powiedziałam za późno jak już zdążyłeś się zgadać z Olką…I szkoda ze mi nie powiedziałeś, ze brakuje Ci uczuć z mojej strony, że za mało Ci tego pokazuje, bo wydaje mi się ze też o to Ci chodziło…Wtedy ja bym przytulała Cię i całowała cały czas…gdybym tylko mogła się cofnąć w czasie…Mam nadzieję tylko że wszystko nam się ułoży i że będziemy szczęśliwi, razem czy osobno…może akurat uda nam się dojść do porozumienia jak ja wrócę z Francji…Kto wie…nie wiadomo jak to jest nam pisane…Ale pamiętaj Kocham Cię Kocham Cię Kocham Cię :**** aaa i jeszcze jedno jesteś najwspanialszym skarbem jaki mógł mnie spotkać w życiu…i daj znać czy odczytałeś, uśmieszkiem:):) i jeszcze przepraszam że byłam natrętna, i że bywam…ale wierzyłam, że zmienisz zdanie. To narazie:):)

Gość asdsdsad
i co ?? odesłał Ci uśmieszek ??

Gość Etera Matriks
Dobrze. Ale teraz już tylko czekaj.

Gość Etera Matriks
Moze zagadał z Olka bez przekonania. A miłości wiele można wybaczyć, tym bardziej taki list.

A mi sie wydaje ze jezeli ci na nim naprawde zalezy to powinnas doprowadzic do konfrontacji i zapytac wprost czy cos wiecej go łaczy z ta Olka i miec sprawe z głowy. Spyta sie czy chce byc nadal z toba czy nie. Bedziesz miała jasna sprawe i nie bedziesz czekac bóg wie ile na odpowiedz :) Jesli powie "tak" to niech spławi Olke. Jesli powie "nie" to sie ulotnij i juz wiecej nie pisz do niego takich listów :)

Gość sadrrf
ahh miec znowu 15 lat

Gość sdfxse
ahhh co ty nie powiesz ?

14:18 [zgłoś do usunięcia] plumcia1956 ah piszemy przez samo ch, natomiast aha piszemy przez samo h ale wytłumaczyłaś:P

W słowniku stoi jak byk nabazgrane że aha jest pisane przez samotne h, ale ach, ech przez mniej samotne h bo w związku z c czyli ch.teraz ok?

Gość jeszcze jakies kwiatki w pl
oh to trzeba pisac ach bo h sie czuje samotne ? czy tylko ktos z nudow sobie stwierdzil ze ma byc ach i koniec bo mu tak pasuje ?

Gość e.nigm.a
Straszne! Jak mozna sie tak poniżać? Dla mnie niepojęte!

Gość axew
oh pozwol mi pisac jak chce, w ang nie ma slowa ach, tylko ah, a na codzien czesciej posluguje sie ang. chyba ze zostane tu rozstrzelana na pisanie ah i oh ???

:) , ok p[isz jak chcesz , chciałam byc uczynna , a tu takie zarzuty, no dobra rób co chcesz , pisz jak chcesz.:)

Gość paniali
ale ja mam sklerozę to i tak zapomnę :D