Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jivone

Co robicie gdy wasz facet chrapie i nie możecie spać?

Polecane posty

Gość slowly___
udfaje że teog nei slysze.. a jak slysze to pierdzielne go łokciem.. i tak nawet trwa to z godzine.. co 10 minut.. kwoncu jestm tak zmeczona.. ze jak go walne i na 3 minuty przestanie to w tym zcasie od razu zasypiam :))

Gość from the halls of montezuma
od czasu kiedy wkurwiona zrzuciłam go z łóżka i zarył łbem o szafkę nocną, próbuje leżeć tak, żeby nie chrapać. oczywiście nie bardzo mu wychodzi, więc w nocy podduszam go poduszką, potem ze strachu nie zaśnie dopóki ja nie usnę :P

Gość alfredka
zatykam mu nos :)działa:) ew.szturcham go,wtedy sie budzi i dosc głosno mówie zeby przestał chrapac-to działa bardziej niz zatykanie nosa:)

Gość ja podobnie jak
slowly___ - łokieć! Ale i tak gorsze od tego chrapania jest to,że jak sie budzi - patrzy na mnie zdziwiony wielkimi oczami i pyta o co chodzi?? (jakby nie wiedział). Mówie mu nie chrap i słysze "ja nie chrapie". Tyle razy go nagrywałam, żeby mu udowodnić a on i tak w zaparte, że to nie on - rozbroiło mnie to ;/

Gość spie w innym pokoju
myslalam ,ze go zabije albo zwariuje! ......teraz sie odwiedzamy :P

Gość Rigevidon2
polcema spray do fardła datong cena ok 36 zł.skurecznyjest bo tata na nim ,,spi"

Gość djhjasdsdasfgd
zawsze ciagne go za wlosy pod pachami, wtedy on sie wkurza i wie ze ma sie odwrocic na ktorys bok by nie chrapac.dziala.